Kiss from «The Hardkiss»

Як пройшов концерт гурту The Hardkiss у Дніпрі

11 червня гурт «The Hardkiss» відвідав м. Дніпро, де відбувся грандіозний фінал всеукраїнського туру в підтримку нового альбому «Perfection is a lie».

Літній театр ім. Т. Шевченка нагадував "велику Антарктиду", що "за мить розтанула". Городяни та гості Дніпра з нетерпінням очікували епічного фіналу "Perfection-tour" найкращого альтернативного гурту країни.

Яскраве світло заполонило невелику сцену, всі почули вже таку знайому "Closer". Солістка гурту Юлія Саніна з першої ноти причарувала всіх, хто знаходився у залі Літнього театру. Всі музиканти без винятку здивували слухачів своїм драйвом та віддачею.

За дві години концерту фани «The Hardkiss» почули хіти «Stones», «Organ», «Tony, talk!» «Rain», «Прірва» та інші пісні. Нову україномовну пісню «Антарктида» наспівували всі та кожен. Під час виконання «Hurricane» шалений натовп прихильників лишили свої місця та стали рухатися у такт мелодії. Варто відмітити, що не тільки фронтвумен, а й інші музиканти доволі впевнено тримали публіку та збуджували ще більше.

За словами солістки, наступний тур такого масштабу відбудеться не раніше, ніж за рік. Тому всім, хто встиг відчути неймовірну атмосферу «Perfection-tour» дуже пощастило. Також приємно здивувало те, що серед глядачів були люди абсолютно різного віку. Це свідчить тільки про те, що по-справжньому якісна творчість не знає меж.

У Дніпрі Юлія Саніна поділилася власним віршем-присвятою всім тим, хто підтримує гурт, відвідує концерти та просто насолоджується музикою. У цей момент стало зрозуміло: між музикантами та глядачами є зв’язок.

Такого драйву місту вистачить на довгий час. Але всі вже бажають почути «The Hardkiss» знову. І це буде: з новою музикою, з новим альбомом, але з тим самим магічним зв’язком!

Текст: Зотова Альона

Фото: Дригола Валерій

© md-eksperiment.org


Читати також