Х’юстон викликає Україну! Зіграй у гру та лети в NASA

UNIT Factory створили гру, щоб відправити найрозумніших українців до Космічного центру Кеннеді, США.

UNIT Factory створили гру, щоб відправити найрозумніших українців до Космічного центру Кеннеді, США.

Перший в Україні розумний чат-бот “Boto Sapiens” — це незвичайна гра, яка проведе тебе найпотаємнішими куточками Галактики та подарує унікальну можливість виграти подорож до Космічного центру Кеннеді у Флориді.

Просто обирай улюблений мессенджер — Facebook або Telegram — відповідай на питання про космос, прокачуй свої знання та ставай космічним переможцем!

Глобальна мета освітнього проекту “Boto Sapiens” полягає у тому, щоб зробити науку цікавою, актуальною та популярною, а знання у сфері космонавтики та астрономії — більш доступними. Як казав Стивен Хокінг під час свого візиту до Києва: “Дивіться на зірки, а не під ноги, будьте допитливими!”.

За допомогою інтерактивного проекту UNIT Factory мотивує талановитих українців розвивати свій потенціал, який надалі може бути застосований в IT-сфері, космонавтиці, роботобудуванні та науці взагалом.

Використовуючи свої знання, правильно відповідай на питання та набирай бали. Гравець, який дасть найбільшу кількість правильних відповідей у найкоротший час, отримує головний приз — подорож в NASA. 40 та більше вірних відповідей — гарантують участь у рандомному розіграші одного з 15-ти крутих телескопів.

Почни досліджувати космос прямо зараз! Грай у “Boto Sapiens” у Facebook Messenger або Telegram. Дізнайся більше про Boto Sapiens на сайті botosapiens.com.ua.

Гра триватиме до 6 листопада, а 13 листопада буде оголошено ім’я головного переможця.


Читати також