Рекорд України в Ужгороді - 10 годинне концерт-інтерв'ю

Рекорд України в Ужгороді - 10 годинне концерт-інтерв'ю. Афіша 2019

10-годин інтерактивного концерту-інтерв’ю: новий рекорд України

21 червня всесвітній День музики. Це свято відмічається в багатьох містах світу. Цього року до міст України, що святкують День музики концертами, перформенсами, виставами, приєднається місто Ужгород.

21 червня 2019 року на театральній площі відбудеться 10-годиний унікальний музичний перформанс: концерт-інтерв’ю.

Майк Кауфман-Портніков, відомий в Україні та світі, піаніст-віртуоз, імпровізатор, композитор, режисер та педагог буде грати на фортепіано 10 годин поспіль та, одночасно з цим, давати інтерв’ю й брати інтерв’ю. Ця подія та це поєднання безпрецедентне й мають стати Рекордом України.

Рекорд Украни в Ужгород - 10 годинне концерт-нтервю Афша 2019

«Це акт культурної дипломатії. Музика й позитивні приклади співпраці України та сусідніх держав на всіх рівнях: від дипломатів, бізнесу, політиків до пересічних громадян.

10 годин концерту та одночасно інтерв'ю буде зафіксовано, як рекорд у Книзі рекордів Гіннесса України.

Подібний акт культурної дипломатії приверне увагу до відносин між нашими країнами та наддасть позитивні приклади об'єднання дій в ім'я дружби й миру. В нас єдина планета,й зберігати її, наразі творити мир ми повинні своїми власними силами.

Моя мова є самою екологічною й міжнародною: МУЗИКА.

Я привертаю увагу до проблем, що потребують вирішення, засобами культурної дипломатії. Чекаю підтримки й співпраці», -

Майк Кауфман-Портніков. Музикант, режисер, громадський діяч, лауреат численних міжнародних конкурсів та фестивалей.

Просто неба, постійне транслювання, прямий етер (радіо та відео трансляція), інтерактивні інтерв’ю разом з кореспондентами ТРК «ТИСА ФМ», одночасно з цим постійний фортепіанний концерт 10 годин поспіль.

Саме так буде відбуватися акт культурної дипломатії в світовий День музики 21 червня 2019 року в місті Ужгород.

Майк Кауфман-Портнков

Другий рік поспіль, музикант й громадський діяч засобами мистецтва привертає увагу світової спільноти до України, до проблем, що потребують вирішення; до співвідносин з країнами-сусідами, до позитивних прикладів співпраці, співтворчості, співіснування у сучасному світі.

Рекорд встановлюється за підтримки ТРК «ТИСА ФМ», галереї «ILKO», «Партії Зелених України», «European Greens», Міністерства культури України.


Читати також