Що відбувається у темряві. Марія Лосянок

Жили були брат та сестра, звали їх – Макс і Марго. Проживали вони в Англії зі своїми батьками. Марго була менша за брата, їй було тільки 8 років, а Максові вже 13. 

Одного дня вони пішли з батьками до печери, Марго дуже боялася так як в печері дуже темно,але брат сказав,що в нього є невеличкий ліхтарик. Тому Марго пішла з братом та тримала його за ручку. Але трапилося так що брат з Марго відстали від батьків та заблукали. Та вони не злякались, а почали шукати вихід, та одного вони не знали, що печера чарівна. Там в темряві літали різні чарівні істоти.

Вони дуже довго йшли та натрапили на гарненьку чарівну кішечку» привіт, а що ви тут робите, та ще й одні ?»Запитала кішка» Ми заблукали та загубили своїх батьків», - сказали діти.

«А ви знаєте, що тут є злі духи? Давайте я вам допоможу знайти вихід», - запропонувала кішка. І вони пішли до виходу, а по дорозі зустрічали дуже багато різних та цікавих чарівних істот.

Тоді Макс та Марго нарешті дізнались що відбувається в темряві, злі та добрі чарівні істоти літають та виконують найзаповітніші мрії дітей коли ті сплять.

І нарешті вони знайшли вихід. Там Макс з Марго попрощались зі своєю новою чарівною подругою Кішечкою та пішли з батьками додому.

А скоро до них теж прилетіли чарівні істоти та виконали їх найзаповітніші мрії. Ось така історія відбулася з Максом  і Марго.


*   *   *

Хочете дізнатися що відбувається в темряві? Розкажу я вам одну історію.

Жила була маленька дівчинка зі своєю мамою і звали її Аманда, вона була дуже веселою та гарною дівчиною, але дуже боялася темряви, на той час була війна через яку часто вимикали світло. Аманда ж перед тим як вимикали світло ховалась в себе на диванчику з великим ліхтарем.

Але одного дня до неї прилетіла маленька фея яка благала допомогти їй знайти свою чарівну паличку, яку вона загубила в країні темряви. Аманда дуже боялася, але феї відмовити не могла. Фея сказала чарівні слова «Один, два, три, Країна темряви впусти!», і тут вони просто пропали і опинилася в темряві.

Аманда дуже злякалась,але згадала слова своєї матусі «Амандо, ти не просто маленька дівчина, у тебе є дар! Але він працює тільки в Країні темряви.» І тут Амандові руки почали самі щось робити, ніби то малювати щось у повітрі. Потім вона сама почала керувати своїми руками, і почалось диво: повітря, де малювала Аманда ставало різнокольоровим, вони були в шоці і одразу побігли шукати чарівну паличку. Вони бачили дуже багато різних візерунків у повітрі. І тут фея побачила свою чарівну паличку, вона дуже зраділа цьому, та швидко забрала її.

Аманда ж зрозуміла що в темряві можна побачити багато краси, але й загубити щось із своїх речей. Фея подякувала Аманді та її чарам і відправила Аманду додому.

Аманда розповіла мамі всі свої пригоди і сказала що в темряві дуже багато чарів.І з того дня Аманда більше не боїться темряви, та кожного дня літає з феєю в країні темряви.

Ось така історія вийшла. Яку наступну історію вам розповісти?

Read also


up