Доповнення у програмі фестивалю "АртПоле 2013"

Доповнення у програмі фестивалю "АртПоле 2013"

До нашої зустрічі в Унежі лишається трохи більше місяця. А тим часом доповнення у програмі — в останній день фестивалю в полі над селом відбудеться аудіо-перформанс «Древовиди».

На його створення надихнула унікальна традиція українського багатоголосся, збережена учасницям гурту «Древо», що існує вже близько 50 років, — народні співачки також приїдуть на АртПоле. Спеціально для фотовиставки «Уніж—світ» відкриється закинуте поштове відділення — тут будуть представлені роботи відомих фотографів, учасників АртПоля, відзняті ними в мандрах по Європі, Близькому та Далекому Сході, Африці. У фестивальному кіноклубі документальне кіно з різних куточків світу традиційно покаже дружній фестиваль Docudays. 
Програма майстерень АртПоля враховує всі смаки:) Можна долучитися до репетицій оркестру «Паприкалаба», що гратиме на дудках-морквах і кавунах-барабанах. А можна — до хору «Як умієм, так і пієм» — для всіх, хто бажає (не обов’язково вміє:) співати. Можна потрапити в Обертонкі простори й освоїти варган та діджеріду. Можна відчути, що собою являє контактна імпровізація. Можна оволодіти мистецтвом крутіння вогню. Можна навчитися ліпити з глини, вирізати чудернацькі витинанки, робити повітряних зміїв, блокноти для найсокровенніших записів і листівки із зображенням рослин — за допомогою цианотіпії. Протягом всього фестивалю наймолодших гостей чекатиме Велика Галявина, на якій співатимуть, танцюватимуть, гратимуть, водитимуть хороводи та плестимуть солом’яні обереги. 

Квитки на весь фестиваль наразі коштують 290 грн, на останні три дні — 250 грн, детальніша інформація на сайті фестивалю. Звертаємо вашу увагу — перебування у фестивальному наметовому містечку можливе лише за умови наявності квитка.


Читати також