БЕРУ НАТХНЕННЯ З ПОВІТРЯ. - ЛЕСЬ ПАНЧИШИН

БЕРУ НАТХНЕННЯ З ПОВІТРЯ. - ЛЕСЬ ПАНЧИШИН

"Натхнення можна чекати все життя. Не зрозуміти, чи воно було. А де ж воно? А може я тоді не художник, якщо воно не приходить. Тому, встаю та й малюю."- розповідає про натхнення український художник Лесь Панчишин.

Восени він випустив каталог своїх робіт, які наповнені свободою, цікавістю ліній і кольорів. Попри картини, які там надруковані, є ще дуже влучні фрази самого художника. З картин йде світло, хочеться постійно роздивлятись їх і не відривати погляд. Він відкриває нові горизонти людської свідомості, але так просто і легко, що це не може залишити без уваги і не запам'ятатись.



- Справжнє мистецтво,-говорить художник,-це краса. Мистецтво має бути щирим і відкритим. Тож головне - не плутати його з комерцією і фальшю.
Лесь Панчишин - молодий митець зі Львова, його виставки можна зараз побачити у різних містах. У кожній з кімнат Леся на стінах розвішані надзвичайно гарні картини від найменших до таких, що закривають ледве не всю стіну. Малював завжди, але протягом останніх декількох років це стало справою його життя. А що може бути краще? Людина, яка закохана у те, що вона робить не може не приносити радості собі та всім іншим.
Я думаю, що Лесь Панчишин - чудовий приклад людини, яка йде за своєю мрією і живе улюбленою справою. Тому, він вже багато досягнув і, я впевнена, що ще більші досягнення його чекають попереду, бо його роботи не можуть залишити без уваги і самі вселяють натхнення у кожного.



Читати також