29.05.2017
Розваги
eye 273

Як пройшов концерт Христини Соловій у Києві

Чарівна лемкиня потішила своїм співом родини учасників АТО

Тендітна, але із потужним вокалом, співачка Христина Соловій в "Жовтневому палаці" в Києві дала чудовий концерт, вкотре потішивши публіку піснями на лемківські мотиви.

А серед глядачів, які відвідали це яскраве дійство, були й члени сімей учасників АТО, а також внутрішньо переміщені сім'ї, котрих люб'язно через Благодійне товариство "Мій тато захищає Україну" запросив до столиці представник SUSY PRODCTION, музичного центру, що займається, зокрема, й організацією концертів Христини, Андрій Балан.

Такий безкорисливий подарунок для львівських гостей концерту припав до душі. Адже побувати на заході за участю Христини Соловій для них означало лише одне – сповна насолодитися прекрасним співом талановитої землячки, котра за короткий проміжок часу змогла здобути всеукраїнські визнання та популярність! Хоча б тому, що пісні у виконанні цієї співачки на тлі ще, на жаль, пануючої на українській естраді російськомовної «попси» є насправді оригінальними. Оскільки виконує їх співачка в давньому лемківському стилі, якому Христину ще змалечку навчала її бабуся.

Отож, пісня за піснею, а галицькі гості навіть не відчули, як минув цей прекрасний вечір, проведений у самісінькому центрі столиці - на головному концертному майданчику України. Відтак з піднесеним настроєм кожен глядач, якому пощастило побувати на концерті цієї талановитої українки, ще довго згадуватиме ті миті, коли разом із Христиною наспівував йдучі з глибин народних слова вже відомих і улюблених пісень!

Ігор Галущак

© md-eksperiment.org

Читати також


up