05-05-2018 Всё о музыке 192

Біла Вежа презентує сингл «Янгол»

Біла Вежа презентує сингл «Янгол»

Гурт БІЛА ВЕЖА презентує сингл «Янгол»

БІЛА ВЕЖА – «Янгол» (2018)

Автор слів – Павло Варениця (гурт Epolets)

Автор музики – Євген Скоценко, Андрій Томашенко, Ярослав Гравицький

Студія – ФДР Мюзік

Саундпродюсер – Роман Кальмук

«Янгол» - перший сингл гурту, випущений у 2018 році, який увійде до майбутнього четвертого альбому. Робота над синглом відбувалася на студії ФДР Мюзік.

Пісня була написана спеціально для відбору на Євробачення-2018, відео було презентовано у лютому 2018 року:


Трек не пройшов до національного телевізійного відбору, але він так сподобався гурту, що музиканти вирішили записати україномовну версію пісні.

Оскільки музична складова треку вже була тісно асоційована із англійським текстом, музиканти звернулися до свого друга Павла з гурту Epolets, який і написав український текст для пісні «Янгол».

Максим Іващенко, фронтмен гурту БІЛА ВЕЖА: «Наразі ми готуємо велику акустичну програму, тому і вирішили написати пісню, взявши за основу звичайну гітару. Саме так і з’явилася пісня «Янгол». Для нас це трохи незвичний досвід, бо мабуть вперше ми співаємо пісню, лірику до якої написав хтось інший. Але це приємний досвід, адже кінцевий результат мені особисто до вподоби».

БЛА ВЕЖА Янгол 2018
Інформація про гурт:

БІЛА ВЕЖА – український рок-гурт.

Наразі, у складі гурту 5 музикантів. За час свого існування гурт випустив 3 альбоми та відзняв 7 відеокліпів. Останній альбом «Бути Вільним» було презентовано у 2016 році. За останні 2 роки БІЛА ВЕЖА проїхала 3 всеукраїнських тури, відігравши близько 100 концертів у 30 містах України, у тому числі на таких фестивалях як Atlas Weekend, «Схід-Рок», «Республіка» та ін.

Пісні гурту знаходяться у постійній ротації на найбільших радіостанціях України, а нові кліпи можна побачити на М2 та інших музичних каналах.

У творчому здобутку гурту - виступ у якості суппорту легендарного гурту «Uriah Heep», участь у проекті «Українська пісня» на Арені Львів, виступ на НСК «Олімпійський» на підтримку українських футболістів, а також участь у 6-му сезоні «Х-Фактор», в якому БІЛА ВЕЖА увійшла у Топ-5 кращих виконавців, здобувши любов та прихильність телеглядачів. Музиканти активно долучаються до благодійності, беруть участь у соціальних проектах.

Гурт працює над своїм четвертим альбомом.

Детальна інформація для ЗМІ:

Леся Андрєєва

Тел.: 067 220 77 44


Читати також