Дерево за книгу, куплену на «Книжковому Арсеналі»

Дерево за книгу, куплену на «Книжковому Арсеналі»

У Карпатах висадять дерево за кожну книгу, куплену на «Книжковому Арсеналі»

Із 30 травня по 4 червня всеукраїнська еко-програма «Разом за природу» проведе акцію «Дерева за книги» на «Книжковому Арсеналі». За її умовами, за кожну книгу, куплену на ярмарку, у Карпатах висадять дерево. Таким чином на «Книжковому Арсеналі» вперше порахують, скільки книжок придбали відвідувачі.

На виході з «Мистецького Арсеналу» встановлять фотозону з живих рослин «Разом за природу». В неї буде вмонтовано спеціальний лічильник, де відображатиметься кількість куплених книг. Аби долучитися до акції, гості книжкового ярмарку мають натиснути кнопку лічильника стільки разів, скільки книг вони придбали. Після цього учасник отримає сертифікат із зазначеною кількістю дерев, яку він допоміг висадити у Карпатах.

«Ми всі знаємо, що читати корисно. Завдяки цій акції ми ще й допомагаємо природі. Кожна придбана книга — це одне дерево у Карпатах, а всі дерева, які ми висадимо за підсумками «Книжкового Арсеналу», — значний внесок у біорозмаїття Карпат», — зазначає Марина Соловйова, організатор проекту, представник компанії «Моршинська».

Відвідувачі ярмарку зможуть зробити селфі у фотозоні «Разом за природу». Серед тих, хто опублікує фото у своїх соцмережах, буде розіграно призи.

«Разом за природу» – всеукраїнський проект, ініційований ТМ «Моршинська» у партнерстві із Всесвітнім фондом природи в Україні (WWF). Його діяльність спрямована на збереження, оновлення та примноження карпатських лісів і природи України для теперішніх та майбутніх поколінь українців.


Читати також