Кондиціонер завойовує лідируючі позиції серед побутових приборів

ефективний кондиціонер

До переліку розповсюджених побутових приладів вже впевнено потрапив і сучасний кондиціонер. Швидке його розповсюдження пояснюється багатьма факторами, серед яких не останні позиції належать тому, що виробники наводнили ринок різноманітними кліматичними приладами.

На сучасному етапі такі кондиціонери відрізняються:

  • Різною потужністю, що дозволяє знаходити оптимальні моделі для різних експлуатаційних умов. Прийнято визначати її за простою формулою; на кожен квадратний метр площі беруть 100 Вт потужності. Більш точні підрахунки можуть виконувати спеціалісти.
  • Можливістю не лише охолоджувати приміщення, а й обігрівати їх при необхідності. Такі дворежимні кондиціонери можна придбати по демократичних цінах і мати відчутний виграш.
  • Сучасні кондиціонери відрізняються і різним дизайнерським виконанням, а тому обирають ті моделі, які впишуться в інтер’єр і не будуть його псувати.
  • Наявністю функції підтримки оптимальної вологості та осушення приміщень, а також їх очищення від шкідливих сумішей та мікроорганізмів.

Різні типи кліматичної техніки для власного використання

Отримавши уяву про можливості сучасних кондиціонерів, можна зробити висновок, що цей агрегат є багатофункціональним, з масою різноманітних функцій, які стануть гарантією забезпечення оптимальних і комфортних умов для життя і роботи людини.

З вибором такого обладнання особливих проблем не виникає, оскільки вибір на сучасному ринку широкий. Співвітчизникам пропонуються наступні типи кондиціонерів:

кондицонер

  • Настінні моделі, котрі є найбільш поширеними в Україні. Вони встановлюються на стінах приміщень.
  • Стельові типи, що відрізняються встановленням в підвісні стелі.
  • Під стельові кондиціонери монтуються під стелями.
  • Колонні та підлогові, що мають вигляд квадратних колон, які встановлюються на підлозі.
  • Кондиціонери мобільного типу – це зручні моделі, що поєднують внутрішні та зовнішні блоки. Виведення гарячого повітря здійснюється через повітроводи. Використовуватись може практично скрізь.

Де придбати ефективний кондиціонер?

Покупка кондиціонера може здійснюватись в будь-якій торговельній точці. Однак треба бути максимально впевненим в тому, що буде куплено саме те обладнання, яке служитиме вірою і правдою. Першокласне обслуговування і широкий асортимент якісних агрегатів – це і є магазин з опалення і сантехніки і кондиціонерів ЕСПО, що найкращим чином зарекомендував себе на вітчизняному ринку. В ньому ви придбаєте й інші товари, необхідні для облаштування власного комфортного життя.


Читати також