Що повинна мати солідна компанія яка займається перевезенням вантажу

Що повинна мати солідна компанія яка займається перевезенням вантажу

Вибрати надійну транспортну компанію непросто. Ринок представлений безліччю перевізників і кожен з них пропонує свої ціни та умови співпраці. За якими ознаками вибирати компанію, якій можна довірити перевезення вантажу? Зараз розглянемо це у статті.

Компанія-перевізник повинна мати ліцензію на право діяльності

Не важливо, який обсяг і тип вантажу потрібно перевезти, і про які відстані йде мова, будь це міські або міжнародні перевезення, для замовника головне, щоб вантаж у повній цілості був доставлений за адресою і в строк. Якщо ви хочете отримати якісні послуги, звертатися потрібно до ліцензованих компанй з досвідом роботи і сучасним надійним транспортом таких, як http://ukraine-express.com/.

Можна вибрати компанію, що спеціалізується безпосередньо на маршруті, який вас цікавить. Наприклад, це можуть бути вантажоперевезення Київ-Дніпропетровськ, або маршрут від столиці до Європи. При виборі можна скористатися сайтом перевізника, щоб отримати на ньому необхідну інформацію: вартість послуг, умови оплати, дозвільна документація та ін.

Компанія повинна мати ліцензію на право здійснення вантажоперевезень. Такий документ підтверджує надійність перевізника, є гарантією того, що він несе відповідальність за виконувану роботу, у тому числі за своєчасну доставку вашого вантажу в цілості.

Укладіть з перевізником договір, в якому будуть прописані всі нюанси

Отже, якщо потрібно доставити вантаж з однієї точки в іншу, краще звернутися до офіційної транспортної компанії. Великі компанії пропонують широкий спектр послуг, тому клієнти можуть розраховувати не тільки на транспортні послуги, але також на додатковий сервіс: упаковка, страхування, послуги вантажників, професійна експедиція, супровід (охорона вантажу) і т.д.

Обов'язкова умова співпраці - складання договору. Насамперед його потребує замовник, адже найчастіше оплата здійснюється авансом, тому власник вантажу повинен офіційно закріпити відносини з перевізником договором, в якому прописуються всі нюанси, в тому числі щодо відповідальності сторін, а також обумовлюються строки виконання робіт.

Солідні компанії оснащують транспорт обладнанням, яке дозволяє в цілодобовому режимі відстежувати рух вантажу. Це підвищує безпеку перевезень, крім того, клієнт отримує регулярні оповіщення на телефон, з яких дізнається про стан вантажу та місці його знаходження.


Читати також