Присвята. Дебютний сингл Ольги Баландюх

Присвята. Дебютний сингл Ольги Баландюх

Пропонуємо Вашій увазі дебютний сингл "Присвята" молодої української співачки Ольги Баландюх (творчий псевдонім – Ольвія). В основі композиції лежить емоційна та чуттєва мелодика soul, органічно поєднана з експресією metal ballad і ремінісценціями класичної музики. Трек представлений двома мовами - українською та англійською.

Музику і текст виконавиця написала ще у 2014 році.

За її словами, ця пісня присвячена дуже особливій людині, котра свого часу подарувала їй світ безмежного кохання та підтримку.

Вдихнути життя та реалізувати композицію допоміг український композитор і саунд-продюсер Геннадій Пересвіт, який створив аранжування і виконав більшість інструментальних партій, окрім скрипки.

Пісня цікава і незвична тим, що складається з декількох музичних розділів, поєднаних однією спільною темою. Ліричний початок захоплює слухача таємничістю і переносить його в динаміку приспіву та подальшого розвитку драматичності твору, кульмінацією якого стає соло скрипки у виконанні Ольги.

Автором обкладинки до синглу стала львівська фотограф Оксана Терлюк. Наразі Ольга готується до зйомки відеокліпу на пісню "Присвята" і працює над наступними піснями.


Читати також