Функціональність металевих меблів для підприємств громадського харчування

металеві столи

Столи і тумби з мийками - це функціональні меблі, призначені для обладнання медичних кабінетів, лабораторій, дослідних центрів, передопераційних та інших приміщень в лікувально-профілактичних установах, а також одне з найбільш вдалих і вигідних рішень для кухонь у закладах громадського харчування.

Із чого виготовляються

Для виготовлення мийних ванн, столів, і тумб з мийками повинні використовуватися високоміцні матеріали, що володіють стійкістю до механічних впливів, вологи, впливу агресивних хімічних середовищ, включаючи дезінфікуючі розчини, що використовуються для щоденної санітарної обробки. Мийки та ванни повинні виконуватися з нержавіючого металу, який забезпечить тривалий експлуатаційний термін виробів. Шафи-тумби можуть виготовлятися, в залежності від передбачуваних умов експлуатації, з ДСП і нержавіючої сталі.

Де замовити

Компанія dsto пропонує мийні ванни, столи і тумби з мийками в широкій асортиментній різноманітності. Всі наші моделі, представлені на сайті https://dsto.com.ua/, повністю відповідають високим стандартам якості, що пред'являються до кухонних та медичних меблів.

Столи з нержавійки для підприємств громадського харчування, харчових виробництв, ресторанів, кафе та бістро

Столи мають різну функціональну задачу – на сайті компанії зібрані обробні столи, столи для відходів, кондитерські столи, технологічні та обвалочні. Всі столи виготовлені з високоміцної нержавіючої сталі, яка не піддається впливу агресивних мийних розчинів і вологи. Столи розрізняються конфігурацією в залежності від призначення. Краї каркасу і стільниць мають підгин для безпечної санітарної обробки і експлуатації персоналом.

Ці столи з мийками використовуються на кухнях ресторанів, кафе, їдалень для миття посуду, каструль, казанів і інвентарю. Конструктивно ванни можна розділити на два види: ванни мийні суцільнотягнені і ванни мийні зварні. Все залежить від технологій, які використовують заводи-виробники. Суцільнотягнені ванни штампуються на пресах великої потужності, зварні - зварюють з листів нержавіючої сталі аргоновим зварюванням. Харчова нержавіюча сталь, яка використовується у виробництві мийних ванн для громадського харчування, має всі відповідні сертифікати, що дозволяє використовувати ванни в харчоблоках шкіл і медичних установ. Товщина металу, а так само спеціальна технологія виготовлення дозволяє використовувати ванну тривалий час.

Розміри мийних ванн відповідають стандартам, що забезпечує зручну розстановку устаткування, зручність монтажу і легкість підведення сантехнічних комунікацій. На ринку представлений широкий спектр ванн мийних з нержавіючої сталі: односекційні, 2-х і 3-х секційні. Ванні мийні трисекційні дозволяють розділити технологічні процеси на професійній кухні, що зручно для роботи персоналу підприємства громадського харчування.


Читати також