Двері міжкімнатні дерев’яні – екологічність, надійність та довговічність

Двері міжкімнатні дерев’яні

Міжкімнатні двері – це такі полотна, які встановлюють всередині приміщення для розмежування простору. Але крім цього, вони можуть виконувати ще й інші функції. Наприклад, «глухі» двері дають хорошу звукоізоляцію, а конструкції з вставками зі скла пропускають більше світла. Світлі полотна здатні візуально розширити простір, а темні – акцентують на собі увагу. Найкращими традиційно вважаються двері міжкімнатні дерев’яні. Вони не тільки дуже гарні та надійні, а ще й виробляються із натуральної деревини та є екологічно чистими.

Якими бувають міжкімнатні дерев’яні двері?

Вибираючи внутрішні дверні полотна, потрібно враховувати декілька факторів: розмір приміщення, кількість вікон, вологість, інтер’єрний стиль, розміри дверного отвору. Дверні конструкції із натуральної деревини не підходять для кімнат із високим рівнем вологості, але в усіх інших випадках вони стануть найкращим вибором. На сайті компанії «Центр Дверей» ви завжди можете замовити надійні та якісні дверні полотна із натуральної деревини. Ми пропонуємо різні моделі будь-якої стилістики та кольору за прийнятними цінами. Дерев’яні двері міжкімнатні можуть бути 2-х видів:

  1. Вироблені із деревини цінних порід. Найпопулярнішим матеріалом є дуб, але ясен, вільха та сосна також використовуються дуже часто. Такі дверні конструкції вироблені із цільного масиву, дуже міцні та важкі, забезпечують хорошу звукоізоляцію та майже не піддаються механічним пошкодженням. Ціни на такі міжкімнатні двері високі, але вони того варті. Такі полотна можуть виглядати як нові декілька років або навіть десятиліть.
  2. Шпоновані варіанти. Основа подібних дверей виготовляється із деревини хвойних порід, а покриттям слугує дубовий шпон. По вигляду такі двері не відрізняються від першого варіанта, але вони легші та коштують дешевше.

Крім матеріалу, дерев’яні двері також розрізняються за способом відкривання та кількістю стулок. Розпашні дверні конструкції є найбільш поширеними (можуть відкриватися назовні або всередину). Розсувні двері підходять для маленьких кімнат і допомагають економити простір. Кількість стулок залежить від розмірів дверного отвору. Стандарт – це одностулкові полотна, але для широких отворів більш підійде полуторний варіант або двері з двома стулками.

Де краще купити міжкімнатні дерев’яні двері?

Шукаючи надійні дверні полотна для свого будинку, квартири чи офісу, кожен задає собі питання: «Де купити найкращий варіант за нормальною ціною?» Фірма «Центр Дверей» вже давно на ринку та може запропонувати широкий асортимент різноманітних дерев’яних дверних конструкцій. Тут представлені полотна будь-якої стилістики та кольору, а також можна замовити двері за індивідуальним проектом. У якості та надійності можете не сумніватися – усі товари сертифіковані. Але крім цього, купуючи тут, ви отримуєте:

  1. Консультацію дизайнерів, які допоможуть визначитися із видом деревини, стилістикою та кольором. Спеціалісти компканії також дадуть відповіді на усі ваші питання щодо дверей.
  2. Гарантію на придбаний товар. Ви можете бути впевнені, що міжкімнатні двері із деревини будуть служити вам ще не один рік і після закінчення гарантійних зобов’язань.
  3. Можливість купити деякі моделі дверей за акційними цінами.

Надійні та екологічно чисті міжкімнатні двері дерев’яні в компанії «Центр Дверей» ви можете замовити з вигодою для себе. Тут прийнятні ціни та зручні умови оплати та доставки. Компанія також має салони-магазини у великих містах України, де ви можете роздивитися представлені моделі полотен і вибрати найбільш підходящий варіант. Тому робіть замовлення, і ви не пошкодуєте, що вибрали “Центр дверей”.


Читати також