Виставка «Тонкі сни». PM Gallery

Виставка Олени Каїнської «Тонкі сни». PM Gallery. Афіша Львів 2020

Запрошуємо 20 лютого о 19:00 у PM Gallery на відкриття виставки Олени Каїнської «Тонкі сни».

«Мої картини-сновидіння ведуть у підсвідомість, до ядра. В пошуках самого себе глядач подорожує крізь уявний світ, казкові ліси, наповнені символічними образами і архетипічними символами, населені дивними істотами, кожна з яких слугує дороговказом до пункту призначення – серця. Моєю метою є зробити людей щасливішими.

Мої картини показують безкінечність видимих і невидимих зв’язків у цьому світі через загадкові сюжети з метафізичним змістом. Як провідник між світами, я змішую реальність і магію в медитативну форму мого мольфарства. Простий аскетизм плоских поверхонь, завершеність і переконливість композицій, цілісна статика, графічне кодування глибокого змісту у схематичні образи, порядок і ритм картин фокусують увагу глядача на тому, що в глибині», – ділиться художниця.

Олена Каїнська народилась у 1984 році у Львові. Освіта: кафедра прикладної лінгвістики Національного університету «Львівська Політехніка» (2007). Працювала у сфері ІТ, а також як професійний технологічний копірайтер. Свою творчу діяльність розпочала у 2012 році. Олена є активною учасницею численних мистецьких конкурсів, фестивалів, резиденцій та групових виставок: групова виставка в рамках «IV Міжнародного фестивалю Параджанова» (2019), «Social Volume» виставка результатів мистецької резиденції «Helikon Art Center» (2019, галерея Kara Sanat Atolyesi, Ізміт, Туреччина), «Хвилі реальності або хвилювання в Травневому», виставка результатів програми «NVAIR 2019» (2019, Інститут проблем сучасного мистецтва, Київ), персональний проєкт «Світло приходить з Тиші» (2019, галерея «Бункермуз», Тернопіль) та ін.

20 лютого, 19:00
PM Gallery

Виставка триватиме до 13 березня. Запрошуємо!
Адреса: м. Львів, вул. Коперника, 17 (-1 поверх)
Графік роботи: понеділок-п’ятниця 10:00 - 19:00; субота 10:00 – 17:00,
Контакти: тел.: +38 067 697 43 50.


Читати також