Сomic Con Ukraine оголосила набір учасників

Сomic Con Ukraine оголосив набір видавців, художників, косплеєрів, танцорів та учасників маркету. Афіша 2020

Розпочався набір учасників на найбільшу конвенцію коміксів в Україні — Сomic Con Ukraine 2020

Міжнародна конвенція коміксів та поп-культури Comic Con Ukraine розпочала прийом заявок учасників.

Минулого року фестиваль приймав учасників та гостей з України, Польщі, США, Британії, Угорщини, Греції, Колумбії, Чилі, Шотландії, Чехії, Турції, Білорусі, Росії. На головній сцені за право представляти Україну на найпрестижнішому міжнародному фестивалі косплею в Японії боролися більше 1000 косплеєрів та разом з 400-ма фанатами к-поп змагались за призовий фонд в 100 000 грн. Свої роботи показали 130 українських та іноземних художників. В зоні коміксів 14 видавництв анонсували понад 40 новинок та розпочали 30 стартів продажу коміксів. Найбільший гік-маркет налічував більше 80 тематичних учасників, заявок на Cosplay Dog Show було близько 60, а фото-зон за 50.

«Проте ми впевнені, що Арт-завод Платформа здатен вмістити більше і ми прагнемо зібрати ще більше однодумців та зірок на нашому фестивалі» - кажуть організатори.

Сomic Con Ukraine цьогоріч заплановано на 5 та 6 вересня. На підготовку робіт, номерів, костюмів та стендів потрібен час, тому 1 травня відкрились форми для учасників Комікс-зони та зони Фанатських стендів, Алеї художників, Cosplay & Cover Dance Show, фотографів, блогерів, в зону настільних ігор та маркету. А з 8 червня розпочнеться реєстрація на Dog Cosplay Сontest.

Комікс-зона - це територія видавців мальованих історій, прекрасна нагода презентувати свої друковані видання. Термін подачі заявок: з 13 квітня до 1 липня включно.

Шанувальники Cosplay & Cover Dance Show позмагаються за призовий фонд у розмірі 100 000 грн. Прийом заявок для сценічного та «позасценічного» косплею відкрито з 1 травня до 31 липня 2020 року включно.

▪ Косплей

▪ Cover Dance

Показати свої роботи на Алеї художників може кожен бажаючий, хто створює в тематиці гік-культури.

▪ Художникам

Заявки до участі в маркеті на гік тематику приймаються до 1 липня.

  • Маркет

Запрошуються провідники в світ настільних ігор: розробники, клуби та крамниці.

  • Настільні ігри

Реєстрація фанатських стендів розпочата з 1 травня до 1 липня включно.

  • Фанатські стенди

Саме на Comic Con Ukraine приїжджали Денні Трехо, Крістофер Ллойд, Джон Ріс Девіс, Брайан Декарт та Джон Ромеро, а цього року одним із гостей очікується Maul Cosplay. Саме тут обидва дні виступатимуть українські концептуальні гурти. Саме на Comic Con Ukraine можно побачити унікальне дійство — косплей-дефіле червоною доріжкою за участю собак — Dog Cosplay Сontest. Саме на Comic Con Ukraine чергу займають за 2 години до відкриття і залишаються на локації до вечора 30 тис гостей.

Акредитація для блогерів, фотографів та ЗМІ на сайті фестивалю.

Щоб слідкувати за іншими анонсами Comic Con Ukrainian долучайтесь до Facebook, Instagram та Telegram каналів.

Стати учасником найбільшої конвенції коміксів та фестивалю поп-культури в ролі відвідувача можете і ви, придбавши квиток у квиткового оператора karabas

Зустрінемось 5 та 6 вересня на Арт-завод Платформа.


Читати також