У Києві пройде екопроєкт «Хто, як не Ви?»

Мультимедійний екопроєкт «Хто, як не Ви?». Галерея Ornament Art Space. Київ 2020

З 22-го вересня до 3-го жовтня в київській галереї Ornament Art Space пройде мультимедійний екопроєкт «Хто, як не Ви?». Офіційне відкриття – 22-го вересня о 19.00.

«Про що цей проєкт? Про екологію у широкому сенсі цього слова. Про екологію як захист довкілля,як відповідальність за наше сьогодні та завтра, як свідомий вибір, який ми робимо щодня, щохвилини, щомиті у різних сферах життя – і який впливає на наше теперішнє та майбутнє. Кожен з нас на локальному рівні впиває на глобальні зміни. Кожен. Завжди. І прямо зараз», – коментує кураторка проєкту Вікторія Степанець, редакторка українського журналу «Культурний тренд».

На вас чекає мультимедійна експозиція робіт сучасних українських митців, яка глибоко висвітлює головну тему проєкту. Через фотографії, скульптури, відео, інсталяції та картини виставка має на меті підняти важливі питання та актуальні проблеми, які нас оточують щодня, але які ми часто відмовляємось бачити, відвертаючи погляд в інший бік.

Екологія – це про свідомість. Головна мета проєкту – підкреслити, що кожен здатен покращити наше Завтра вже Сьогодні, вже Зараз, і що від дій кожного на локальному рівні залежить глобальне майбутнє.

Проєкт ставить перед глядачем важливі запитання: Ким він є зовнішньому світові: другом чи ворогом? Що може зробити особисто для навколишнього світу?

Учасники: Євген Самученко, Юрій Мусатов, Валерій Лещинський, Діана Руденко, Оля Рондяк, Владислав Шульженко, Ярослав Валієв, Євген Заборовський, Катерина Нейдорф, Олексій Глазунов, Яна Глазунова, Олексій Бреус, Валерій Голейко, Костянтин Плетенецький, Ольга Решетняк, Юлія Карась, Євген Педін, проєкт NIMB, проєкт «Приречені».

Проєкт триватиме з 22-го вересня до 3-го жовтня в галереї Ornament Art Space за адресою: Київ, вул. Василя Тютюнника, 53.

Офіційне відкриття 22-го вересня о 19.00.

Організатор проєкту: український журнал «Культурний тренд»
Партнери проєкту: Ornament Art Space, The News&Culture


Читати також