Польський гурт Chemia випустив україномовний кліп

Енді Тейлор. Гурт Chemia. Відео на пісню «Це Наш Час». Новини культури 2020

Польський гурт Chemia разом із Енді Тейлором (колишнім гітаристом Duran Duran) випустили україномовну пісню та кліп.

Світ сильно змінився за цей рік, тема свободи стала як ніколи актуальною у зв’язку з пандемією коронавірусу, карантинними обмеженнями і музиканти кожен на свій лад почали піднімати її у своїй творчості. Не оминув цю тему зокрема і польський гурт Chemia, записавши нову україномовну пісню «Це Наш Час».

Для музикантів Chemia настав новий час! Гурт почав співпрацю із Енді Тейлором, колишнім гітаристом Duran Duran, і першою ластівкою цієї взаємодії стала пісня з відповідною назвою Modern Times, перша з їхнього майбутнього спільного альбому. Вже традиційно для себе музиканти підготували, окрім оригінальної англомовної версії, україномовний варіант, який назвали «Це Наш Час». Так само було зроблено два відео-кліпи: україномовний та англомовний, і тепер Chemia готові показати саме українську версію відео.

«Історія Modern Times розпочалася кілька років тому з гітарного рифу, який я вигадав, а Лукаш на гітарний риф запропонував мелодійний хід. Ми одразу відчули великий потенціал пісні і згодом зробили її демо-запис. Нам запропонували співпрацю з Енді Тейлором, і щоб Енді відчув хімію, ми поїхали до нього в Лондон. В результаті він написав текст до пісні, ми записали з ним цілий альбом і навіть вважаємо його одним із учасників Chemia», - каже гітарист Chemia Войцех Бальчун.


Читати також