19-12-2020 Розваги 1792

Льодова феєрія: Osocor Residence

Льодова феєрія: Osocor Residence. Театралізоване шоу «Чаросвіт». Афіша 2020

 

 

Магія продовжується: Osocor Residence разом з AMAconcert презентують циркове шоу на льоду

Команда Osocor Residence та AMAconcert продовжує дарувати киянам і гостям столиці казку та видовища. Услід за хелловінською постановкою «Лебедине озеро. Правдива історія» та відтворенням зимового містечка Хогсмід із потерріани вони презентують театралізоване льодове шоу для всієї родини «ЧАРОСВІТ».

Льодова феєрія: Osocor Residence. Театралізоване шоу «Чаросвіт»

З 19 грудня ковзанка Osocor Residence стане сценою для єдиного на теренах України цирку на льоду Saveliev Grand. За його участі тут розгорнеться казково-магічне театралізоване шоу під назвою «ЧАРОСВІТ», яке можна буде побачити 19, 24, 25, 26, 27, 28, 29 та 30 грудня і 1, 2, 3 та 7 січня о 17:00.

Льодова феєрія: Osocor Residence. Театралізоване шоу «Чаросвіт»

Засновнику Saveliev Grand Юрію Савельєву вдалося неймовірне: зібрати кращих спортсменів та циркових артистів світу і майстерно поєднати фігурне катання й цирк в один вид мистецтва. Та такий вражаючий і видовищний, що не можна відвести погляд та стримати емоції.

Льодова феєрія: Osocor Residence. Театралізоване шоу «Чаросвіт»

Поєднання класичного циркового мистецтва з грацією фігурного катання дозволяє поглянути на циркову виставу по-новому. Запаморочливі й надзвичайно технічні трюки фігуристів, динамічний рух на льоду, ексклюзивні костюми, небачений раніше жанр та магічна атмосфера Osocor Winter Village — чи варто говорити, що похід на шоу «ЧАРОСВІТ» стане ідеальним сценарієм зимового вікенду для всієї сім’ї.

Феєричний проєкт вже зірвав овації в США, Японії, Китаї, Індонезії, Ізраїлі, Хорватії та багатьох інших куточках світу. З 19 грудня побачити його наживо зможуть відвідувачі Osocor Winter Village. Тож не пропустіть таку ексклюзивну можливість, адже аналогів цьому шоу в Україні — просто немає!


Читати також