24-08-2021 Розваги 343

Які фільми про кохання вам варто неодмінно подивитись

фільми про кохання

Фільми про кохання, романтичні комедії, мелодрами, мюзикли, науково-фантастичні фільми ... Іноді нам всім хочеться забути про особисте життя і переживати всі емоції та почуття разом з героями.

Фільми про кохання можуть бути дуже смішними чи дуже сумними. Нам подобається дивитися їх самотніми вечорами, на вечірках, під час побачень. Всупереч усталеній думці романтичні фільми адресовані не тільки жінкам, а й усім, хто мріє про велике кохання або просто хоче відчути хоча б частину того, що відбувається з персонажами. Фільмими про кохання можуть бути божевільні романтичні комедії, сльозливі мелодрами, несподівані науково-фантастичні картини і навіть бойовики. Які фільми про кохання варто неодмінно подивитися? Це залежить від аудиторії, обставин і настрою. Рекомендуємо добірку кращих фільмів про кохання, які підходять для будь-якого випадку.

Бріджит Джонс 3

Бріджит Джонс 3

Бріджит Джонс повернулася в черговий любовний трикутник! На цей раз в центрі уваги буде не вона сама та її невдачі, а перспектива народження дитини, чий батько ... один з двох чоловіків. Справжня любов повинна перемагати, але спочатку ви повинні з'ясувати, яке почуття правильне!

Щасливчик

Щасливчик

Логан (Зак Ефрон), солдат морської піхоти, після повернення з Іраку вирішує знайти дівчину з фотографії, яка врятувала йому життя. Незабаром він з'ясовує, що таємничу незнайомку звати Бет, у неї є маленький син і їй потрібна допомога. Чоловік вирішує змінити своє життя заради неї.

З любов'ю, Розі

З любов'ю, Розі

Розі та Алекс були найкращими друзями з дитинства, і вони обидва переймаються питанням, чи переростуть їхні стосунки у щось більше, але протягом багатьох років їх розділяє ряд подій. Розі та Алекс зав'язують нові стосунки, переживають кризи і продовжують писати листи ...

Щоденник пам'яті

Щоденник пам'яті

Приїжджаючи з абсолютно різних світів, Еллі і Ной закохуються одне в одного на початку 1940-х років і разом проводять прекрасне літо. Незабаром вони розлучаються, і їхні почуття піддаються дуже важкому випробуванню ... Рейчел Макадамс і Райан Гослінг насолоджуються однією з найпопулярніших екранізацій романів Ніколаса Спаркса.

Виховання почуттів

Виховання почуттів

«Виховання почуттів» розповідає історію Лендона, шкільної зірки, і Джеймі, сором’язливої доньки пастора, які закохуються, незважаючи на їх відмінності. Однак їхні щасливі часи скороминущі, тому що дівчинка невиліковно хвора і може навіть не дожити до школи, не кажучи вже про заручини або заміжжя. Лендон все одно відмовлятися від неї не збирається ...

Один день

Один день

Емма і Декстер зустрічаються на випускному вечорі. Незважаючи на свої відмінності, вони одразу сподобалися один одному і вирішують зустрічатися в один і той же день кожен рік. Протягом 20 років вони зав'язують нові стосунки, досягають успіху і стикаються з трагедіями, але врешті-решт розуміють, що найважливіше було зовсім поруч.

Гордість та упередження

Гордість та упередження

Екранізація роману Джейн Остін у зоряному складі. П'ятеро сестер з грізної Англії готуються до весілля. Їх життя змінюється, коли два холостяки вирішують жити по сусідству. Чи можуть кохання та потенційні стосунки розділити сім'ю?

Чарлі

Чарлі

Логан Лерман, Емма Уотсон, Езра Міллер і Ніна Добрев у фільмі про проблеми підліткового віку, кохання та життєві трагедії. Чарлі, вічний аутсайдер, дружить з Семом і Патріком у початковій школі. Дружба з цими двома назавжди змінюють його життя, але також дозволяють розкрити деякі таємниці ...

Пам'ятай мене

Пам'ятай мене

Тайлер (Роберт Паттінсон), бунтівний підліток, одної ночі був побитий поліцейським. Щоб помститися, хлопець вирішує спокусити його доньку, але не розуміє, що стосунки з дівчиною назавжди змінять його життя ...

La La Land

La La Land

Емма Стоун – починаюча актриса, Райан Гослінг - любитель джазу і вічний мрійник. Незважаючи на неприємну першу зустріч, пара закохується одне в одного, разом прагне до успіху та радіє пісенним і танцювальним сценам. La La Land - фільм в традиціях кращих голлівудських мюзиклів, кіно про любов до кіно, кохання і втілення мрії в реальність.

Винні зірки

Винні зірки

Кохання і рак, пара підлітків та проблеми, з якими стикаються дорослі ... На зустрічі групи підтримки Хейзел зустрічає Гаса, баскетболіста, якому ампутували ногу через рак. Разом Гас і Хейзел вирішують насолоджуватися життям! У головних ролях Шейлін Вудлі та Енсел Ельгорт.


Читати також