23-11-2021 Розваги 133

​Хідео Кодзіма офіційно відкрив підрозділ кіно, телебачення та музики

​Хідео Кодзіма

Компанія легендарного Хідео Кодзіми Kojima Productions офіційно запустила підрозділ, який займеться виробництвом кіно, телевізійного контенту та музики.

Офіс розташувався в Лос-Анджелесі, а на чолі став Райлі Расселл, який до цього працював у PlayStation.

Сам Кодзіма раніше зазначав, що це лише питання часу, коли його компанія розпочне випускати фільми.

«Якщо ви робите щось добре, ви можете зробити добре все» - заявив тоді творець ігор.

Сам Рассел додав, що підрозділ попрацює з креативними та талановитими професіоналами індустрії та розширить обізнаність аудиторії про те, чим займається Kojima Productions. За його словами, креативні історії компанії набагато ширші, ніж межа відеоігор.

Про майбутні проекти нового підрозділу інформація поки що не розкривалася.


Хідео Кодзіма — японський гейм-дизайнер, сценарист, продюсер та керівник розробки комп'ютерних ігор. Кодзіма відомий своєрідним авторським підходом до створення ігор; ще до приходу в ігрову індустрію він захоплювався літературою та кінематографом і пізніше розглядав розробку ігор, як нову можливість для художньої творчості. Кодзіма протягом багатьох років працював в компанії Konami Digital Entertainment, в тому числі як керівник внутрішньої студії Kojima Productions, також певний час був віце-президентом Konami. Після розриву з Konami в 2015 році Кодзіма відтворив і очолив Kojima Productions вже як незалежну студію.


Читати також