10-01-2022 Розваги 125

Аня Тейлор-Джой тренується для зйомок «Фуріоси»

Аня Тейлор-Джой тренується

Зірка «Ферзевого гамбіту» Аня Тейлор-Джой виклала у своєму інстаграм-акаунті відео швидкого водіння. На ньому вона імовірно готується до зйомок блокбастера «Фуріоса» Джорджа Міллера, приквела «Шаленого Макса». Фільм розповість про долю войовничої жінки задовго до «Дороги гніву», де Фуріосу втілила Шарліз Терон.

У сольному фільмі також знімуться Кріс Гемсворт та Том Берк.

Виробництво стартує в Австралії вже цього року. Через коронавірус студія Warner Bros. перенесла прем'єру фільму на травень 2024 року.

Тейлор-Джой нещодавно можна було побачити у трилері «Минулої ночі в Сохо». Весною 2022-го з нею вийде епік «Північанин» від режисера «Відьми» Роберта Еггерса.

«Шалений Макс» (англ. Mad Max) – австралійський бойовик-антиутопія режисера Джорджа Міллера.

Кінострічка Джорджа Міллера стала справжньою сенсацією у всьому світі. Вона була буквально задарма продана американцям для світового кінопрокату і в результаті принесла гігантські на той час прибутки в розмірі ста мільйонів доларів.

Таким чином, мізерний бюджет (всього лише $350 тисяч) був перевершений майже у 286 разів. Завдяки цьому «Скажений Макс» навіть був включений у 1998 році до Книги рекордів Гіннесса як найприбутковіший фільм у світі. Не дивно, що після такого грандіозного успіху потім були зняті Джорджем Міллером ще три продовження «Шаленого Макса».


Читати також