09-01-2022 Розваги 660

Новини кіно за тиждень. 9.1.2022

Новини кіно за тиждень. 9.1.2022

Вашій увазі пропонуємо найцікавіші новини зі світу кіно за цей тиждень. Приємного читання.

Названо дату виходу третього сезону «Хлопаків»

Хлопаки 3

Шоураннер «Хлопаків» Ерік Кріпке не зміг зупинити витік інформації щодо третього сезону.

Як стало відомо завдяки іспанському підрозділу Amazon Prime Video, новий сезон вийде вже 3 червня. Також разом із анонсом з’явився тизер, але його швидко вилучили.

Цілком ймовірно, що з дня на день очікуються офіційні матеріали та підтвердження.

Раніше Кріпке розкрив, що в новому сезоні нас чекає найбожевільніша сцена супергеройської оргії, більш того, це найшаленіше, що він бачив за всю свою кар'єру.

Крім того, у третьому сезоні з'явиться герой Солдатик, якого зіграє Дженсен Еклс із «Надприроднього». Інші деталі поки що не розкриваються.

З огляду на інтригуючий фінал другого сезону, перед головними героями постане завдання з усунення нового, куди могутнішого ворога.

А тепер ми знаємо, коли все це чекати.

Джессіка Честейн розповіла, як її бабуся сіла навколішки до Бредлі Купера


Навряд чи хтось відмовиться посидіти на колінах у Бредлі Купера, хоч і не всі на це наважаться. Але бабуся Джессіки Честейн явно не серед них. Актриса відвідала шоу Еллен ДеДженерес, де розповіла цікаву історію, що трапилася між її бабусею Мерілін Херст та Купером.

Спочатку Честейн пролила світло на особисте життя своєї бабусі, розкривши, що тривалий час намагалася влаштувати для того побачення. Протягом 15 або 20 років актриса викладала її фото на сайтах знайомств, тоді як та завжди камініла перед знаменитостями і навіть тримає на ліжковому столику знімок з Аль Пачіно. Але з Бредлі все було набагато зухваліше.

«Кілька років тому у мене вдома була вечірка, де був Бредлі Купер. Моя бабуся вже досягла віку, коли втратила будь-який сором, ви знаєте? Вона така: “Я просто робитиму все, що захочу”. Посеред вечора вона просто підійшла до Бредлі і вмостилася на коліна. Він був вражений. Він ніколи не бачив її до цього і не знав, хто вона така, – розповідає Джессіка. — Я побачила цю сцену ніби в слоу-моушен і стала кричати: «Ні! Це моя бабуся!". І він просто сказав: "Окей, привіт, бабуся"».

20 січня Джесіку Честейн можна буде побачити у шпигунському бойовику «Код 355».

Джим Керрі взяв участь у записі нового альбому The Weeknd

Джим Керрі

Вже цієї п'ятниці популярний виконавець The Weeknd випустить свій новий альбом. Він стане радістю не лише для фанатів музиканта, а й для шанувальників Джима Керрі, адже той взяв участь у записі – посвяту актору можна буде почути у треку Phantom Regret by Jim.

Про це стало відомо із анонсу альбому. Також передбачається, що Керрі зніметься у кліпі. Крім того, в записі взяли участь Квінсі Джонс, Tyler, The Creator, Lil Wayne та Oneohtrix Point Never.

Нагадаємо, що у 2020 році між Керрі та Абелем Тесфайє почалася дружба, коли актор і музикант дізналися, що живуть неподалік один від одного.

Керрі вже послухав альбом та прокоментував його.

«Я послухав Dawn FM із моїм добрим приятелем Абелем учора ввечері. Він виявився глибоким і елегантним, а також через нього я впав у танець по кімнаті. Я схвильований бути частиною цієї симфонії», - каже Джим.

Вийшов трейлер другого сезону аніме «DOTA: Кров дракона»

Вийшов трейлер другого сезону аніме «DOTA: Кров дракона»

Netflix показав перший трейлер другого сезону аніме-серіалу «DOTA: Кров дракона», знятого за відомою грою Dota 2. Також стало відомо, що нові серії з'являться на стрімінговому сервісі 18 січня.

У центрі сюжету так само знаходиться лицар-демон Девіон, який присвятив своє життя боротьбі зі злом. Коли він зустрів стародавнього ельдвурма та принцесу Мірану, його доля прийняла новий поворот, і героя затягло у вир масштабних подій.

У другому сезоні, після битви за Найтсилвер Вудс, герої знову вирушать на пошук пригод, щоб зустрітися віч-на-віч з темними силами і драконами.

Шоураннером, як і раніше, виступає Ешлі Міллер («Люди Ікс: Перший клас»).

Нагадаємо, що оригінальну гру розробила копрорація Valve, яка також бере участь у створенні шоу.

Dota являє собою розраховану на багато користувачів командну гру, де п'ятеро гравців з двох команд повинні знищити фортецю ворога і захистити власну.

Руні Мара зіграє Одрі Хепберн у фільмі від режисера «Назви мене своїм ім'ям»

Руні Мара зіграє Одрі Хепберн

Apple анонсував ще один великий проект. Ним стане байопік про Одрі Хепберн, над яким попрацює Лука Гуаданьїно («Назви мене своїм ім'ям»). Головна роль дісталася Руні Мара («Дівчина з татуюванням дракона»).

Крім того, стало відомо, що Мара виступить продюсеркою, а сценарій напише Майкл Мітнік («Вініл»). Інші подробиці щодо майбутнього фільму поки що не розкриваються.

Якого саме періоду життя актриси він торкнеться, також невідомо.

Зараз також розробляється серіал для Одрі Хепберн від авторів «Молодого Папи». У ньому буде розказано про роки становлення актриси і той вплив, який вона мала на Голлівуд і високу моду.

Її син Лука Дотті бере активну участь у роботі над проектом.

Вес Андерсон екранізує книгу Роальда Даля з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі

Вес Андерсон. Новий фільм

Як вдалося з'ясувати закордонному журналісту Базу Бамігбойє, Вес Андерсон вже запланував свій наступний режисерський проект.

Постановник знову повернеться до Роальда Даля, твір якого — «Незрівнянний містер Фокс» — він уже екранізував у форматі мультфільму.

Зараз Андерсон візьметься за книгу «Чудова історія Генрі Шугара», а головну роль у картині зіграє Бенедикт Камбербетч.

Вийде вона на стрімінговому сервісі Netflix.

Поки що це вся доступна інформація щодо проекту.

«Чудова історія Генрі Шугара» є збіркою коротких оповідань, які є сумішшю фактів та вигадок, включаючи історії про те, як Даль став письменником.

Зараз Андерсон працює над іншим своїм масштабним проектом «Місто астероїдів».

Передбачається, що фільм може вийти цього року.

У «Трагедії Макбета» Джоела Коена з'явився повноцінний трейлер

У «Трагедії Макбета»

Студія A24 показала повноцінний трейлер «Трагедії Макбета» — нову адаптацію легендарного твору Шекспіра, зняту в абсолютно несподіваному стилі.

Головні ролі у фільмі виконали не менш легендарні Дензел Вашингтон та Френсіс Мак-Дорманд, а режисером виступив Джоел Коен.

Це перший проект, знятий без брата Ітана.

Кіноадаптація всіма відомої п'єси знята у стилістиці експресіонізму німецького кінематографа 1920-30-х років.

Жорстокий і підступний лорд Макбет разом зі своєю дружиною обирають зло як основний спосіб досягнення цілей. Обом незабаром доведеться розплатитися життям.

Також у касті значаться Брендан Глісон («Залягти на дно в Брюгге»), Гаррі Меллінг («Хід королеви») та ін.

Прем'єра призначена на 14 січня та відбудеться на стрімінговому сервісі Apple TV+.

З'явилися нові подробиці про 2 сезон «Невразливого»

Невразливий 2

Актор озвучки мультсеріалу «Невразливий» Стівен Ен – він же зірка «Ходячих мерців» та «Мінарі» – поділився новими подробицями про 2 сезон.

Він пообіцяв, що 2 сезон перевершить і так чудовий перший.

«Невразливий» (також «Непереможний») став справжнім хітом для Amazon Prime Video.

Шоу прийняли тепло як глядачі, так і критики. І неймовірна популярність анімаційної супергероїки переконала сервіс продовжити шоу до третього сезону.

У новому інтерв'ю Collider Стівен Ен, який озвучує Невразливого Марка Грейсона, підтвердив, що вже незабаром розпочнеться робота над 2 сезоном.

Артист уже обговорив деякі деталі продовження зі сценаристом та продюсером Робертом Кіркманом – творцем коміксів «Невразливий» та «Ходячі мерці».

Каже, Кіркман упевнений, що 2 сезон буде крутішим за перший.

Заодно він натякнув, що очікується багато божевільних сцен: «Я розмовляв із Робертом. Він дуже схвильований цим. Думає, що другий сезон буде навіть кращим, ніж перший, у чому я не сумніваюся. "Неуразливий" – неймовірний комікс. І просто думаючи про те, скільки історій ще не було розказано, розумієш, що буде безумство. Так хвилююче».

Як також зізнався Йон, він не очікував, що буде така бурхлива реакція на «Невразливого». Актор дуже радий, що так багато глядачів дивляться та люблять шоу. І він щасливий від такої великої популярності дорослої анімації загалом.

«Невразливий» розповідає про суворі супергеройські пригоди хлопця на ім'я Марк Грейсон. Герой успадкував надприродні здібності свого батька – легендарного супергероя Омні-Мена/ Нолана Грейсона.

Марк вирішує і сам стати крутим супергероєм та захищати світ як Невразливий.

Проте що глибше Марк занурюється у світ супергероїв, то більше пізнає похмурих таємниць.

Перший трейлер фінального 4 сезону «Озарка» показує сувору боротьбу за свободу Бердів

Озарк 4

Netflix випустив перший повноцінний трейлер першої частини фінального 4-го сезону кримінального серіалу «Озарк».

Ролик розкриває деталі вирішального бою сім'ї Бердів за свободу. За сюжетом у нових серіях Марті та Венді Берди (Джейсон Бейтман та Лора Лінні) продовжать свої небезпечні розбірки з кримінальними авторитетами Міссурі.

Як пам'ятаємо, подружжя переїхало з дітьми до містечка біля озера Озарк, щоби займатися відмиванням грошей. У шокуючому фіналі 3 сезону було вбито Гелен Пірс (Джанет Мактір), що сильно вплинуло на положення пари. Тепер Марті та Венді вважаються важливими персонами в картелі Наварро.

На початку трейлера дали зрозуміти, що герої уникли наслідків скоєних злочинів. Здавалося б, подружжя отримало можливість вибратися з міста і звільнитися від впливу картеля. Проте минулі гріхи спіткають героїв і змусять їх платити за рахунками, на що натякають деякі екшен-сцени ролика.

Трейлер показує, що найбільшу загрозу для подружжя представляють їхні власні діти, які почали цікавитися сімейним бізнесом.

Шарлотта (Софія Г'юбліц) і особливо Джона (Скайлар Гертнер) із головою поринуть у кримінальний світ відмивання грошей.

І також у ролику прямим текстом повідомили, що ніхто не вийде сухим із води у цій небезпечній грі.

Зважаючи на все, фінал цієї історії буде похмурим.

Прем'єра першої частини 4 сезону серіалу «Озарк» Білла Дюбюка та Марка Вільямса намічена на 21 січня.

Віллем Дефо: Я не хотів, щоб Зеленого гобліна з «Додому шляху нема» розтягли на меми

Новини кіно Дефо

Віллем Дефо навіть після прем'єри «Людини-павука: Додому шляху нема» розповідає про Зеленого гобліна і враження від повернення свого персонажа. Актор хотів викластися по повній програмі, і йому це вдалося.

Дефо зазначив, що в жодному разі не погодився б зіграти у стрічці заради хвилинної появи. Ще він боявся, що якщо Зелений гоблін зазирне у картину на пару сцен, то його розхоплять на меми:

«Я одразу сказав, що хочу брати безпосередню участь у найнасиченіших сценах. Інакше Зелений гоблін став би мемом.

Цікаве твердження, оскільки Норман Осборн з першої «Людини-павука» Сема Реймі розлетівся на самі знаєте яким мемом. Його ж повторили і в «Додому шляху нема», так що Зелений гоблін у будь-якому разі став мемом.

«Людина-павук: Додому шляху нема» можна переглянути в кінотеатрах.

Кіану Рівз назвав свої улюблені фільми

Кіану Рівз. Топ фільмів

У недавньому інтерв'ю канадсько-американський актор Кіану Рівз перерахував картини, які найближчі до його серця.

Як виявилося, колега Рівза по «Матриці» Керрі-Енн Мосс попросила його порадити щось цікаве для спільного перегляду з дітьми.

У результаті актор склав підбірку з вісімнадцяти картин, до списку увійшли «Сім самураїв» Акіри Куросави, «Великий Лебовські» братів Коенів, «Механічний апельсин» Стенлі Кубріка, «Зловісні мерці» Сема Реймі.

Рівз також додав трилер «Неоновий демон», у якому знявся сам. Щоправда, в епізодичній ролі.

Кіану Рівз (англ. Keanu Reeves, нар. 2 вересня 1964, Бейрут, Ліван) – канадсько- американський актор, режиссер, продюсер і музикант. Здобув популярність за виконання головних ролей у декількох блокбастерах, включаючи комедійну франшизу про Білла і Теда (1989, 1991, 2020); трилер «На гребені хвилі» (1991), культовий бойовик «Швидкість» (1994) та «Джон Уік» (2014); психологічний трилер «Адвокат Диявола» (1997). Проте найбільшої слави Рівз зажив за виконання ролей Нео у культовій науково-фантастичній франшизі «Матриця» (1999—2003) та Джона Костянтина у містичному трилері «Костянтин: Володар темряви» (2005).

Вийшов новий ексклюзивний трейлер «Падіння Місяця» Роланда Еммеріха

Падіння Місяця

У мережі з'явився новий ексклюзивний трейлер фільму-катастрофи «Падіння Місяця» від режисера Роланда Еммеріха («День незалежності», «2012»). У головних ролях постали Геллі Беррі та Патрік Вілсон.

Також у стрічці зіграли Джон Бредлі, Майкл Пенья, Дональд Сазерленд та Чарлі Пламмер.

Над сценарієм Еммеріх працював разом із Гарольдом Клозером («2012») та Спенсером Коеном («Занепад цивілізації»).

За сюжетом керівниці NASA і колишній астронавтці Джо Фаулер необхідно докласти величезних зусиль для порятунку Землі від Місяця, що зійшов з орбіти та загрожує знищити планету.

Проте переконати в тому, що вона дійсно має ключ до порятунку, їй вдається лише одного астронавта та ще одного конспіролога.

«Падіння Місяця» вийде у прокат 3 лютого.

Вийшов трейлер мультфільму «Льодовиковий період: Пригоди Бака»

Льодовиковий період: Пригоди Бака

Disney представила новий трейлер мультфільму «Льодовиковий період: Пригоди Бака», в якому знайомі герої знову вирушають у Загублений світ до динозаврів.

Судячи з ролика, там не все спокійно, а владу намагаються захопити злі доісторичні ящірки, з чим має розібратися група героїв.

На жаль, але всіма улюбленої білки в ролику досить мало.

Режисером картини виступив Джон С. Донкін.

Ролі озвучили: Уткарш Амбудкар, Саймон Пегг, Вінсент Тонг та інші.

Синопсис:

Брати-опосуми Едді і Креш опиняються в Загубленому світі, поки їх не рятує доброзичливий тхір-герой Бак Вайлд. З цього моменту їм потрібно буде працювати разом, щоб урятувати регіон від навали динозаврів.

«Льодовиковий період: Пригоди Бака» вийде 28 січня на Disney+.

Про дорослих Бівіса та Батхеда вийде повнометражний мультфільм

Про дорослих Бівіса та Батхеда

Творець мультсеріалу «Бівіс і Батхед» Майк Джадж повідомив у своєму твіттері: герої, що подорослішали, повернуться на екрани цього року. Картина буде ексклюзивом стрімінгового сервісу Paramount+. Дата виходу та інші подробиці поки що не розкриваються.

До поста він також прикріпив концепти персонажів із майбутньої стрічки.


Джадж одночасно виступить як продюсер, сценарист і актор озвучення мультфільму. Інші деталі поки що невідомі.

Оригінальний мультсеріал виходив у період з 1992 до 2011 року. Головна особливість картини – жорстке висміювання вад сучасного суспільства.

У 1996-му році вийшов перший повнометражний фільм Beavis and Butt-Head Do America.

«Бівіс і Батхед» (англ. Beavis and Butt-head) — американський мультсеріал, створений Майком Джаджем. Коротка стрічка Джаджа «Бейсбол жабою», у головних ролях якої були Бівіс і Батхед, була показана на Liquid television і представлена як короткометражна комедія положень стала прабатьком Cartoon Network's Adult Swim (мультфільми для дорослих).

Майкл Кітон розповів, чому перестав грати Бетмена

Майкл Кітон розповів, чому перестав грати Бетмена

Під час подкасту Backstage актор Майкл Кітон розказав про свою роль у фільмах «Бетмен» та «Бетмен повертається», знятих Тімом Бертоном.

Також він пояснив, чому відмовився від ролі Темного лицаря в «Бетмені назавжди».

У третьому фільмі, який зняв Джоель Шумахер, роль героя виконав Вел Кілмер.

Про перші два фільми:

«Тому що це була роль Брюса Вейна, а не Бетмена. Я знав, що фільм називається "Бетмен" і знав, наскільки культовий і крутий у плані масової культури персонаж... Але від початку я знав, що це історія Брюса Вейна. У цьому був секрет, про який я ніколи не говорив. Бетмен, Бетмен робить те, Бетмен робить інше ... а я все думав про себе: "Ви всі думаєте не в тому напрямі". Тому що це історія Брюса Вейна. Що за людина робитиме подібне? Яка людина здатна стати такою особистістю?»

Кітон пояснив ситуацію з третім фільмом:

«Коли прийшов режисер третього фільму, я сказав: "Я не можу зробити цього". І одна з причин... те, що після кількох зустрічей я намагався раціоналізувати роль і переконати його змінити напрямок. Але він не збирався змінювати свою задумку».

Шумахер нібито сказав Кітону, що він не розуміє, чому все має бути похмурим та сумним. На що Майкл відповів:

«Стривай-но хвилину, ти ж знаєш, як цей хлопець став Бетменом? Ти читав... У сенсі історія ж досить проста».

Через 25 років Майк Кітон повернеться до ролі Бетмена. Він виконає роль у «Флеші» і буде Темним Лицарем із альтернативного всесвіту, коли Баррі Аллен випадково руйнує часову лінію. Він також з'явиться у фільмі «Бетдівчина».

Ліам Нісон проти держави у трейлері бойовика «Гра тіней»

Ліам Нісон Новий фільм

Опубліковано перший трейлер бойовика «Гра тіней», в якому Ліам Нісон грає оперативника ФБР, що все своє життя працює на уряд. Він хоче піти на пенсію, але його відмовляє голова Бюро, а потім дізнається про існування програми знищення свідків.

Після цього на його сім'ю починається полювання, а герой Ліама протистоїть цілій державі.

Режисером та співавтором сценарію виступив Марк Вільямс.

У ролях: Ліам Нісон, Айдан Квінн, Тейлор Джон Сміт, Еммі Ревер-Лемпман, Клер ван дер Бом та інші.

Синопсис:

Тревіс Блок живе і бореться у тіні. Позаштатний урядовий фіксер Блок — небезпечна людина, в завдання якої входило порятунок агентів у складних ситуаціях. Коли Блок виявляє, що існує програма під назвою «Операція Єдність», яка усуває простих громадян через причини, відомі лише босу Блока, шефу ФБР Робінсону, він звертається за допомогою до журналіста, але потім його сім'ї починають загрожувати. Тепер Блоку треба врятувати людей, яких він любить, і розкрити правду, аби отримати шанс на спокуту.

«Гра тіней» вийде у прокат 24 лютого в Україні.

«Не дивіться вгору» потрапив до топ-3 найпопулярніших фільмів Netflix лише за десять днів

Не дивіться вгору Рекорди

Згідно зі статистикою переглядів Netflix, сатира Адама Мак-Кея стала третім найпопулярнішим фільмом в історії стрімінгового сервісу.

На це «Не дивіться вгору» знадобилося лише десять днів.

На сайті компанії зазначено, що користувачі переглянули 263 мільйони годин у перші дні після виходу.

На перших двох місцях, як і раніше, тримаються «Червоне повідомлення» (364 мільйони) та «Пташиний короб» (282 мільйони).

При цьому у «Не дивіться вгору» є перевага, тому що в таблиці вказані дані за перші 28 днів після виходу, і стрічка має всі шанси вирватися вперед. Для цього вона має ще 18 днів.

Також цікаво, що кількість переглядів лише збільшилася другого тижня, а не зменшилася, як це було у випадку з «Червоним повідомленням».

Квентін Тарантіно написав ще одну книгу

Одного разу... в Голлівуді

У подкасті Empire Film голлівудський режисер розповів, що закінчив ще одну книгу «Одного разу … в Голлівуді».

За словами Квентіна Тарантіно, він написав повноцінну біографію Ріка Далтона, якого в оригінальній картині зіграв Леонардо Ді Капріо.

Очевидно, що постановнику дуже дорогий створений ним світ.

Після виходу стрічки у 2019 році Тарантіно також випустив за нею книгу 2020-го.

Він має намір видати і біографію Далтона, щоправда, не впевнений, коли конкретно.

Квентін також поділився, що в книзі буде багато вигаданих фактів про Голлівуд, а точніше, його альтернативну версію.

За сюжетом, він сам зустрінеться з Далтоном у 1998 році і візьме в нього інтерв'ю.

У книги навіть є назва — «Рік Далтон: Людина, яка могла б стати Макквіном».

Вийшов трейлер сатири «Жінка в будинку навпроти дівчини у вікні»

Жінка в будинку навпроти дівчини у вікні

Netflix показав повноцінний трейлер сатири на сучасні психологічні трилери «Жінка в будинку навпроти дівчини у вікні». Головну роль у серіалі грає Крістен Белл.

Своєю назвою проект завдячує недавньому фільму стрімінгового сервісу «Жінка у вікні» з Емі Адамс.

За сюжетом головна героїня Ганна страждає і проводить свої дні на самоті з розбитим серцем та келихом вина. Якось до будинку навпроти неї переїжджає симпатичний сусід із дочкою. Нові люди ніби повертають Ганну до життя, але тут на її очах відбувається жорстоке вбивство, яке, могло їй здатися.

Загалом у серіалі буде вісім епізодів.

У ролях також з'являться Том Райлі та Майкл Ілі, а одним із продюсерів є комік Вілл Феррелл.

Прем'єра відбудеться на Netflix 28 січня.

«Жінка у вікні» (англ. Woman in the Window) — американський психологічний трилер режисера Джо Райта за сценарієм, адаптованим Трейсі Леттсом, за мотивами одноіменного роману 2018 року псевдонімного автора А. Дж. Фінна.

Ванесса Кірбі замінить Джоді Комер у фільмі про Наполеона з Хоакіном Феніксом

Ванесса Кірбі замінить Джоді Комер

Несподівано стало відомо, що Джоді Комер, яка раніше отримала головну роль у байопіку про Наполеона, вибула з проекту через зміни у своєму знімальному графіку, а також епідеміологічну ситуацію у світі.

На щастя, студія відразу підшукала їй заміну, і тепер у проекті зіграє Ванесса Кірбі («Фрагменти жінки»).

Режисером проекту під назвою Kitbag виступає Рідлі Скотт, а роль Бонапарта виконає Хоакін Фенікс.

Сценарій пише Девід Скарпа («Всі гроші світу»), який раніше вже співпрацював із постановником, як і Фенікс, який зіграв у «Гладіаторі».

Для Комер це також могло бути друге співробітництво зі Скоттом, у якого вона знімалася в «Останній дуелі».

Назва фільму в перекладі з німецької означає «речовий мішок». Вона надихалась приказкою: «У речовому мішку кожного солдата захований генеральський штаб».

Картина буде особистим поглядом на історію Наполеона та його становлення як імператора.

Важливим аспектом стануть його стосунки з дружиною Жозефіною, але також на глядачів чекають сцени жорстоких битв під проводом Бонапарта.

Крім того, стрічка покаже, на що здатний його стратегічний розум.

Виробництвом займається Apple.

Стало відомо, коли стартують зйомки «Опенгеймера» Крістофера Нолана

Опенгеймер

Виробництво наступного проекту Крістофера Нолана «Оппенгеймер» стартує в березні цього року в Лос-Анджелесі.

Про це стало відомо завдяки оголошенню видання Production Weekly, що втекло в мережу.

Фільм розповість про вченого-фізика Дж. Роберта Оппенгеймера, творця першої у світі атомної бомби. У стрічці зіграють Кілліан Мерфі, Емілі Блант, Роберт Дауні молодший, Метт Деймон, Флоренс П'ю та Рамі Малек.

Нолан також виступить одноосібним автором сценарію.

За чутками, картина розповість про навчання Оппенгеймера в Гарварді та Кембриджі, його поїздки до Німеччини, де він вивчав теорію фізики, створення у Берклі першої американської школи фізиків-теоретиків та лабораторії в Нью-Мексико, де Оппенгеймер використав пустелю для випробувань своєї бомби.

Вперше з випуску початкового «Бетмена» фільм Нолана випускає не Warner Bros, а студія Universal.

Бюджет картини складе понад 100 млн. доларів.

«Оппенгеймер» вийде в Україні 21 липня 2023 року.

Алан Рікман був єдиним актором, якому Джоан Роулінг розкрила спойлери «Гаррі Поттера»

Алан Рікман був єдиним актором, якому Джоан Роулінг розкрила спойлери «Гаррі Поттера»

Северус Снейп - один із найсуперечливіших персонажів серії книг і фільмів «Гаррі Поттер». Професор зільоваріння тривалий час залишався ключовим антагоністом серії, але у сьомій книзі про чарівний світ Джоан Роулінг розкрила, що насправді він є позитивним персонажем зі складною долею.

Виявилося, що до виходу книги про долю персонажа знав і Алан Рікман, який зіграв професора у кіносазі.

Про це стало відомо з фільму «Повернення в Гоґвортс», присвяченого фільмам про Гаррі та його друзів.

Про нього розповів Денієл Редкліфф:

«Він дуже рано сказав Джоан: "Я мушу знати". І потім нікому про це не розповідав: ні Крісу Коламбусу, ні іншим. Кріс навіть питав у нього: "Чому ти граєш саме так?" Рікман казав, що розповість згодом».

Ніхто з режисерів фільмів не знав, чому Рікман грає саме так до шостої частини – «Гаррі Поттер і напівкровний Принц».

Сьома книга серії «Дари смерті» вийшла 21 липня 2007 року, а прем'єра фільму «Орден Фенікса» відбулася трохи раніше.

Алан Рікман нікому не розповідав про цей секрет, але натяки на те, що Северус більш позитивний персонаж, ніж негативний, можна знайти в акторській грі персонажа у багатьох моментах саги.

Алан Рікман помер 14 січня 2016 року у віці 69 років.

Кіану Рівз зіграє у серіалі «Диявол у білому місті» Hulu

Кіану Рівз зіграє у серіалі «Диявол у білому місті» Hulu

Зірка «Матриці» Кіану Рівз з'явиться у своїй першій великій ролі на телебаченні.

Deadline повідомляє, що актор виконає головну роль в адаптації книги Еріка Ларіона «Диявол у білому місті» від стриму-сервісу Hulu.

Серіал спродюсують Мартін Скорсезе та Леонардо Ді Капріо – обидва з 2010 року хотіли зняти повнометражний фільм для Paramount, але проект так і не був втілений у реальність.

Сюжет «Диявола» розповідає про маніяка Генрі Говарда Голмса. Той за допомогою архітектора Деніела Бернема у 1893 році збудував у Чикаго готель, де мучив та вбивав молодих жінок.

У 2019 році стало відомо, що перші дві серії поставить номінант на «Оскар» Тодд Філд («Як малі діти»). Над «Дияволом» також працює співавтор «Касл-Рока» Сем Шоу.

Точна дата прем'єри невідома.

Рівз у грудні з'явився на великих екранах у «Матриці: Воскресіння».

Нещодавно він розпочав зйомки «Джона Віка 4».

Спецефекти «Володар перснів: Дві вежі» у відео від Weta Digital

Спецефекти «Володар перснів: Дві вежі». Новини кіно. Портал Експеримент

Спецефекти «Володар перснів: Дві вежі» у відео від Weta Digital

Слідом за спецефектами «Володар перснів: Хранителі Персня», студія Weta Digital випустила відео про ефекти в «Двох вежах».

У ролику немає жодного процесу створення графіки, сцен чи героїв — лише наймасштабніші сцени з картини.


Судячи з відео, вони досі виглядають чудово і досить складно зрозуміти, де фахівці використали технології.

Weta Digital – студія спецефектів, яку співзаснував Пітер Джексон. Вона створювала спецефекти для багатьох картин: «Месники», «Аліта» та інших.

Зараз частина компанії купила Unity, щоб використати технології студії у виробництві ігор.

«Володар перснів: Дві вежі» - пригодницько-фентезійний фільм 2002 року, режисера Пітера Джексона, що базується на книзі англійського письменника Дж. Р. Р. Толкіна «Дві вежі».

Це другий фільм із кінотрилогії «Володар перснів», першим був «Хранителі Персня» (2001), наступним «Повернення короля» (2003).

Таргарієни в надійних руках: Джордж Мартін про Дім дракона

Джордж Мартін про «Дім дракона»

Письменник вже переглянув перший епізод шоу про громадянську війну між Таргарієнами та розповів про свої враження.

Джордж Мартін звернув увагу на те, що «Будинок дракона» став найочікуванішим серіалом 2022 року за версією користувачів IMDb, і заявив, що і сам з нетерпінням чекає на його вихід. Письменник також пожартував, що знає багато про те, що побачать глядачі, — тому що він написав книгу «Полум'я і кров», що стала основою серіалу, — і розповів, що вже бачив перший епізод «Дома дракона».

Мартін не став вдаватися до деталей, але відзначив роботу Мігеля Сапочника та Райана Кондала, які брали участь у створенні «Гри престолів» і стали шоураннерами майбутнього серіалу, а також похвалив акторський склад.

Я бачив чорновий монтаж першої серії і мені дуже сподобалося. Похмуро, потужно, емоційно є все те, що я люблю в епічному фентезі.
Райан і Мігель проробили чудову роботу, а що стосується акторів... як і у випадку з «Грою престолів», багато глядачів дізнаються лише про кількох учасників акторського складу, але, здається мені, згодом ви багатьох полюбите (і ваші серця розіб'ються, коли ... втім, ви самі все дізнаєтеся).
Думаю, Таргарієни у надійних руках. Тож чекайте. На мою думку, ви не розчаруєтеся.
Джордж Мартін, письменник

Будинок дракона вийде на HBO в 2022 році. У центрі сюжету серіалу — дві гілки династії Таргарієнов, які починають боротьбу влади після смерті короля Візериса I.

Головні ролі в «Домі дракона» виконали Метт Сміт («Доктор Хто», «Минулої ночі в Сохо»), Емма Д'Арсі («Шукачі правди») та Олівія Кук, відома за серіалом «Мотель Бейтс» та фільмами «Чистокровні» і «Я, Ерл і дівчина, що вмирає».


«Мені подобається слово “трагік”»: Ніколас Кейдж заявив, що не вважає себе актором

Ніколас Кейдж не вважає себе актором. Новини кіно 2022. Портал Експеримент

Ніколас Кейдж є володарем премії «Оскар», а також відомий своїми культовими ролями в таких фільмах, як «Без обличчя», «Покидаючи Лас-Вегас» та «Адаптація».

Навіть після безлічі років появи на екрані Кейдж знаходить способи висловити себе інакше.

А ще він поділився із виданням Variety, що йому не подобається називати себе актором. «Для мене це завжди щось на зразок: "О, він великий актор, а значить великий брехун". Тому ризикуючи прозвучати як претензійна дупа, я б сказав, що мені подобається слово “трагік”, бо це означає звертатися до серця, уяви, спогадів чи мрій, і ви витягуєте щось на поверхню, аби спілкуватися з глядачем», - говорить Кейдж.

Цього року актора можна було побачити у фільмі «Свиня», який багато видань включили до своїх топів року.

А також 2022-го він з'явиться у фільмі «Нестерпна ноша величезного таланту», у якому зіграє самого себе.

Стало відомо, кого може зіграти Білл Мюррей у фільмі «Людина-мураха 3»

Білл Мюррей у фільмі «Людина-мураха 3». Кіноновинки та трейлери. Портал Експеримент

Білл Мюррей у жовтні підтвердив, що він з'явиться у фільмі «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» Marvel Studios.

І тепер у Мережу потрапила чутка, яка розкриває можливу роль актора. Коли стало відомо, що Мюррей зніметься в «Людині-мурасі та Осі: Квантоманія», фанати почали активно обговорювати, кого саме він зіграє.

З'явилася навіть теорія, що акторові дісталася роль батька Людини-мурахи / Скотта Ленга (Пол Радд).

Проте тепер портал The Illuminerdi написав, що, можливо, Білл Мюррей зіграє Крілара з планети мікровсесвіту під назвою К'аї.

Крилар – це маловідомий давній персонаж Marvel, який з'явився лише в одному коміксі ще у 1960-х роках. Його можна побачити у випуску №156 «Неймовірного Халка».

У світі коміксів Крилар не пов'язаний з Людиною-мурахою, але автори «Людини-мурахи та Оси: Квантоманія» з легкістю зможуть уявити його як мешканця квантового виміру.

Очікується, що у Крілара буде маленьке комедійне камео. На сюжет він, певне, особливо не вплине.

Варто зазначити, що у Marvel Studios інформацію поки що не прокоментували, тому варто до неї поставитися зі скепсисом.

Про сюжет «Людини-мурахи та Оси: Квантоманія» поки що не повідомляється.

Як передбачається, Скотт та Оса/Гоуп ван Дайн (Еванджелін Ліллі) після подій «Месників: Фінал» продовжать досліджувати квантовий світ. Герої зіткнуться з небезпечним лиходієм – мандрівником у часі Кангом Завойовником (Джонатан Мейджерс), з альтернативною версією якого ми познайомилися у серіалі «Локі».

Прем'єра фільму «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» Пейтона Ріда відбудеться 28 липня 2023 року.


Читати також