16-01-2022 Розваги 630

Новини кіно за тиждень. 16.1.2022

Новини кіно за тиждень. 17.1.2022

Вашій увазі пропонуємо найцікавіші новини зі світу кіно за цей тиждень. Приємного читання.

Андроїди наступають: вийшов трейлер комедії «Критичний баг» від Netflix

критична помилка трейлер

Французька науково-фантастична комедія «Критичний баг» отримала повноцінний трейлер. Netflix планує показати картину 11 лютого.

Режисером фільму «Критичний баг» виступив Жан-П'єр Жене. Раніше метр подарував кінематографу такі шедеври, як «Амелі» та «Місто втрачених дітей». Новий фільм присвячений повстанню технологій проти людини.

У картині демонструється світ майбутнього, коли люди повсюдно взаємодіють із штучним інтелектом.

Нові андроїди вирішують захопити світ, а домашні роботи-помічники залишаються на боці своїх власників і, щоб уберегти від лиха, ховають їх у власному будинку. Ось тільки в одній із кімнат у людей виникає конфлікт.

Судячи з трейлера, на глядача чекає яскравий фільм із химерними декораціями, що поєднують у собі сучасний стиль та атмосферу середини 20 століття.

До акторського складу фільму «Критичний баг» увійшли: Домінік Пінон, Ельза Зільберштейн, Андре Дюссольє, Ізабель Нанті, Альбан Ленуар, Клод Перрон, Стефан Де Гродт, Юссеф Гажді, Клер Шуст та Франсуа Леванталь.

Цікаво, що Жан-П'єр Жене заявив про себе після шестирічної перерви.

Попередньою роботою режисера став телевізійний історичний фільм «Казанова» з Дієго Луною у 2015 році, після якого він не створював повнометражні проекти до сьогодні.

З'явився перший погляд на Бетдівчину у сольному фільмі DC

Бетдівчина 2022 Барбара Гордон

Акторка Леслі Грейс опублікувала в соцмережах своє перше фото в образі Бетдівчини (справжнє ім'я Барбара Гордон).

Фільм студії DC Comics розповість про походження супергероїні.

«Я використовую їхні очікування проти них самих. Це буде їхня слабкість. Не моя. Нехай вони всі недооцінюють мене ... А коли їхня пильність ослабне, і їхня пиха зросте, дозвольте мені надрати їм дупи» - підписала фотографію Грейс.

Бетдівчина 2022

У фільмі, який вийде на стрім-сервісі HBO Max вже цього року, також зіграють Майкл Кітон (Бетмен), Дж. К. Сіммонс (комісар Джим Гордон) та Брендан Фрейзер (лиходій Світлячок).

Точна дата релізу невідома.

Режисерами фільму виступили Аділь Ель Арбі та Білал Фалла («Погані хлопці назавжди»); сценарій написала Крістіна Годсон («Бамблбі»).

Деталі сюжету не повідомляються, проте відомо, що Бетдівчина захоче об'єднатися з Бетменом і розпочати правосуддя над злочинцями Готема.

Тім Аллен знову зіграє Санту Клауса у серіалі Disney+

Тім Аллен санта  клаус

Актор Тім Аллен (Базз Лайтер в «Історії іграшок») повернеться до ролі Санти Клауса у новому міні-серіалі стрім-сервісу Disney+. Йдеться про трилогію фільмів «Санта Клаус», що стартувала 1994 року.

За сюжетом розлучений продавець іграшок Стівен Келвін випадково зіштовхує з даху загадкового старого. Той виявляється Сантою – тепер Стівен змушений підмінити його та встигнути подарувати всім дітям різдвяне диво.

Новий міні-серіал розповість про 65-річчя Стівена, що наближається. Герой хоче проводити більше часу зі своїми дітьми на Північному полюсі і для цього повинен знайти собі наступника, що виявиться не таким простим завданням. Дата виходу міні-серіалу не повідомляється.

Зйомки стартують у березні, а в акторському складі можуть з'явитись учасники оригінальних фільмів.

Хав'єр Бардем розповів про скасований «Темний всесвіт» Universal

Хав'єр Бардем 2022

Від харизматичного іспанця Хав'єра Бардема раз у раз вислизають потенційно культові партії в похмурих блокбастерах.

Близько десяти років тому він був головним кандидатом на роль Роланда Дискейна в екранізації «Темної вежі» (і в результаті був замінений на Ідріса Ельбу), а нещодавно студія Universal, яка вкотре спробувала воскресити класичних кіномонстрів, віддала йому роль чудовиська Франкенштейна.

У цьому образі актор міг уперше з'явитися вже у «Нареченій Франкенштейна», а потім отримати власний сольник - але касовий провал «Мумії» -2017 моментально зруйнував усі надії на франшизу.

Зараз, коли «Темний всесвіт» остаточно відкладено на полицю, а культові лиходії відроджуються вже стараннями Blumhouse, Бардем все ще мріє про незвичайну роль.

У цьому він зізнався, розмовляючи з редакторами The Jess Cagle Show про відміну наполеонівських планів Universal: «Я нічого про це не чув і не знаю, в якому все зараз стані. Щодо мене особисто — я б із радістю зіграв Франкенштейна. Причому і доктора Франкенштейна, і монстра. Мені цікава ця дихотомія, суперечність у межах єдиного цілого. Але тепер я вже не знаю, чи випаде мені така нагода».

Цікаво, що фішку з рокіровкою партій Доктор-Монстр вже реалізував Денні Бойл у театральній постановці з Бенедиктом Камбербетчем та Джонні Лі Міллером.

Вийшов спеціальний трейлер до п'ятдесятиріччя фільму «Хрещений батько»

Хрещений батько 2022 рік

24 лютого картину буде випущено в обмежений прокат США в оновленому форматі. Про прокат в Україні поки не повідомлялося.

Крім того, 22 березня вся трилогія буде перевипущена для домашнього перегляду у розширенні 4К. У новій версії будуть значно покращені кольори та звук.

«Хрещений батько» - гангстерський фільм Френсіса Форда Копполи 1972 року. Його знято за мотивами однойменного роману Маріо П'юзо 1969 року.

Фільм був відзначений трьома нагородами на церемонії «Оскар» — «Найкращий фільм», «Найкращий адаптований сценарій» та «Найкраща чоловіча роль» (Марлон Брандо).

Френсіс Форд Коппола (англ. Francis Ford Coppola, 7 квітня 1939) — американський кінорежисер, продюсер, сценарист, котрий п'ять разів нагороджувався премією «Оскар» Академії кіномистецтва США.

Крім роботи в кіно Коппола також винороб, видавець журналу та власник готелю.

Починавши кар'єру як монтажер піратських фільмів категорії «Б», зокрема переробивши для американського прокату українсько-радянську стрічку «Небо кличе» (1962).

Найвідоміші фільми Копполи «Хрещений батько», «Розмова», «Дракула», а також епічна драма про війну у В'єтнамі «Апокаліпсис сьогодні»

У першому трейлері серіалу Netflix «Усі ми мертві» школярі вбивають зомбі

Усі ми мертві трейлер

Netflix випустив перший трейлер південнокорейського горор-серіалу «Усі ми мертві». У ролику показали шалене протистояння школярів та зомбі.

У центрі уваги стрічки опиняється група підлітків, які зіткнулися з ордою голодних зомбі. Все почалося з того, як одну ученицю вкусив заражений небезпечним вірусом лабораторний щур. Дівчині дуже швидко стало погано. Вона перетворилася на злого зомбі і почала кусати інших учнів та вчителів, заражаючи одного за іншим. Хаос почав стрімко розростатися, перетворюючи школу на пекельне містечко. Однак у цьому кривавому жаху знайшлося місце жартам. Один хлопець порівняв ситуацію із кошмарами із зомбі-горору «Потяг у Пусан». Він сказав, що живі мерці можуть бути лише у подібному кіно – аж ніяк не в їхній школі. Тим не менш, зомбі не хвилює його зауваження – вони продовжують без розбору пожирати всіх підряд.

У ролику дають зрозуміти, що спалах вірусу пов'язаний із деякими зловісними експериментами – куди ж без них у зомбі-муві.

Трейлер показує, що експерименти привели до створення страшних монстрів, які своїми надлюдськими силою та швидкістю нагадують демонічних істот.

Проте в серіалі на глядачів чекають не тільки екшен і жахи – у шоу розкажуть неймовірні історії, що розкривають подробиці стосунків між героями.

Прем'єра серіалу «Усі ми мертві» відбудеться 28 січня.

«Людина-павук» та «ВандаВіжен» - найкращі фільми та серіали за версією Rotten Tomatoes

«Людина-павук» та «ВандаВіжен

Агрегатор рецензій Rotten Tomatoes підбив підсумки і назвав найвище оцінені фільми та серіали минулого року. Видання розділило проекти за кількома категоріями, але ми вибрали дві основні – «Найкращі фільми» та «Найкращі серіали».

У повнометражних стрічках лідирують «Людина-павук: Додому шляху нема» та екранізація бродвейського мюзиклу «На висотах Нью-Йорку».

Серед шоу на першому місці також проект Marvel – «ВандаВіжен».

Найкращі фільми 2021 року:

1.Людина-павук: Додому шляху нема

2. На висотах Нью-Йорку

3.Літо соула

4.Свиня

5.У руках пса

6.CODA: У ритмі серця

7.Райя та останній дракон

8.Вестсайдська історія

9.Тихе місце 2

10.Мітчели супроти машин

Найкращі серіали 2021 року:

1.ВандаВіжен

2.Вбивства в одному будинку

3.Мейр із Істтауна

4.Локі

5.Хитрощі

6.Тед Лассо (2 сезон)

7.Невразливий

8.Спадщина (3 сезон)

9.The Beatles: Get Back

10.Це гріх

NBC офіційно замовив пілот продовження серіалу «Квантовий стрибок»

Квантовий стрибок 2022

Телеканал NBC офіційно замовив пілот продовження науково-фантастичного серіалу «Квантовий стрибок», повідомляє Deadline. Творець оригінального шоу Дон Беллісаріо виступить як виконавчий продюсер. Шоураннерами стануть Стівен Лілієн та Браян Вінбрандт («Готем»).

Поки що йдеться лише про пілотний епізод, і невідомо чи стане він повноцінним серіалом.

Дія сюжету відбувається через 30 років після подій оригіналу. Нова команда вчених була зібрана, щоб дослідити таємниці прискорювача «Квантовий стрибок», до якого колись увійшов доктор Сем Беккет.

Джерела стверджують, що виконавець головної ролі оригінального проекту Скотт Бакула, який грав Сема Беккета, брав участь у переговорах на повернення, проте поки що не прикріплений до проекту. Раніше актор сам розповідав про переговори та можливість перезапуску.

«Квантовий стрибок» транслювався з 1989 по 1993 роки. Серіал розповідав історію доктора Сема Беккета, який очолював проект «Квантовий стрибок», який дозволяв подорожувати у часі. Увійшовши до розробленого прискорювача, учений загубився в часі. Тепер він приймає образи інших людей, сподіваючись, що наступний квантовий стрибок приведе його назад до теперішнього часу.

Шоу стало володарем двох премій «Золотий глобус» у 1990 та 1992 роках.

Хаяо Міядзакі попросив фанатів допомогти із заміною електричної гумки

Хаяо Міядзакі 2022 новини

Легендарний японський аніматор Хаяо Міядзакі звернувся по допомогу до фанів. Він потребує термінової заміни улюбленої електричної гумки.

Відповідне повідомлення із проханням про допомогу опублікувала офіційна сторінка студії Ghibli.

У ньому фанатів запитали, чи знають вони, де знайти або полагодити таку ж електричну гумку, якою користується Міядзакі.

«Улюблена, ідеальна електрична гумка Міядзакі, якою він користувався багато років, перестала працювати. Йому повідомили, що її більше не виробляють. У ній не використовуються батарейки, а заряджання здійснюється за допомогою підставки, а не зарядного кабелю. Чи можна з цим щось зробити? Будь ласка, дайте нам знати!», - написано в повідомленні.

Фанати одразу ж поспішили на допомогу режисерові. Частина користувачів запропонувала на заміну схожі моделі багаторічної давності, а один фанат знайшов таку ж версію електричної гумки, яка проте вже була продана.

Чи придбали в результаті заміну предмета, доки не повідомляється.

Зірка «Крику» розповіла, як одного разу під час зйомок її мало не роздер ведмідь

Зірка «Крику»

Нів Кемпбелл, найбільш відома глядачеві з франшизи «Крик», відвідала «Шоу Келлі Кларксон», де розповіла про жахливий випадок, що стався з нею на зйомках одного з фільмів.

Актриса не стала розкривати назву проекту, але наголосила, що їй було 17 років під час виробництва.

А історія полягала в тому, що тоді Кемпбелл мало не роздер ведмідь.

За її словами, вона грала в епізоді, де виявилася одна серед тварин і її переслідував ведмідь.

Спочатку акторка мала напоїти ведмедя колою, потім занурити руку в мед і бігти, а далі зупинитися і знову нагодувати його. Але щось пішло не так.

«Я занурила руку в мед і побігла до каменю, а коли розвернулась і простягла руку, ведмідь не сповільнився і не їв. Він схопив мене за ногу і потягнув через ліс. Моя мати була тоді на майданчику і почала кричати. Вся команда завмерла в шоці, тому що ніхто не міг повірити у те, що відбувається», - розповідає Нів.

На щастя, актриса не постраждала, тому що на допомогу прийшов дресирувальник, який почав кидати каміння у звіра, щоб відвернути його увагу від жертви.

До речі, саме невдовзі після цього Нів Кемпбелл отримала головну роль у «Крику», що зробило її відомою.

Нагадаємо, що п'яту частину франшизи вже можна побачити у кінотеатрах.

Вийшов трейлер фільму «Проти льоду»

Проти льоду 2022

Netflix представив трейлер фільму «Проти льоду», головну роль у якому зіграв Ніколай Костер-Валдау, відомий за роллю Джеймі Ланністера з «Гри престолів». Також у проекті знявся Джо Коул із «Гострих картузів». Режисером виступив відомий ісландець Бальтасар Кормакур, який зняв «Еверест».

У центрі сюжету опиниться реальна історія, описана у романі «Двоє проти льоду».

Вона розповідає про членів екіпажу датського корабля «Алабама», а дія відбувається у 1909 року.

Капітан Ейнар Міккельсен очолює експедицію на північно-східну Гренландію, щоб спростувати тезу США, які стверджують, що Гренландія є не одним, а двома островами.

Костер-Вальдау вже давно був натхненний проектом і також працював над сценарієм разом із автором Джо Дерріком.

Спочатку прем'єра на Netflix мала відбутися 2021 року, але вихід перенесли на 2 березня 2022-го.

«Реальна сталь» офіційно отримає продовження у вигляді серіалу

Реальна сталь серіал

У 2020 році режисер фільму «Реальна сталь» Шон Леві натякнув про можливий сіквел проекту. Щоправда, тоді він відмовився повідомляти будь-які деталі.

Зараз стало відомо, що продовженню все ж таки бути — Disney+ зацікавився у випуску серіалу з фільму.

Нагадаємо, що стрічка вийшла у 2011 році, а головну роль у ній зіграв Г'ю Джекман.

Дія розгорталася у 2020 році, де традиційні боксерські поєдинки за участю людей були замінені на бої між роботами.

Головний герой, колишній боксер Чарлі, змушений возз'єднатися зі своїм сином Максом після смерті колишньої дружини. Разом з ним Чарлі намагається відновити кар'єру тренера роботів і виграти найближчий турнір.

Про повернення Г'ю Джекмана в проект поки що говорити рано, але Леві точно виступить виконавчим продюсером. Зараз триває пошук сценаристів.

Свого часу «Реальна сталь» не отримала великого визнання критиків (60% на Rotten Tomatoes), але була із захопленням прийнята глядачами, зібравши 300 млн доларів при бюджеті в 80 млн.

Також вона стала несподіваним хітом, коли з'явилася на Netflix.

Інші деталі щодо серіалу поки що не розкриваються.

Вийшов трейлер другого сезону «Вихованих вовками»

Виховані вовками. 2 сезон. Трейлер

У мережі з'явився перший офіційний трейлер другого сезону науково-фантастичного серіалу «Виховані вовками».

Нагадаємо, що творцем проекту є Рідлі Скотт, який повернувся до виробництва нових серій і як продюсер.

У першому сезоні на пустельну планету висадилися андроїди Мати та Батько, які планують заснувати тут людську колонію.

У другому сезоні боротьба між атеїстами та мітраїстами йде повним ходом.

Головний герой Марк готується завдати удару у відповідь, проте страшне породження Матері з фіналу першого сезону (величезний літаючий змій) невідступно переслідує його.

У серіалу з'явилася дата прем'єри. Нові серії почнуть виходити на стрімінговий сервіс з 3 лютого. До своїх ролей повернуться Тревіс Фіммел, Аманда Коллін, Абубакар Салім та ін.

Paramount Pictures займеться екранізацією серії підліткового фентезі «Діти кістки і крові» за африканськими міфами

Діти кістки і крові 2022 2023

Paramount Pictures отримала права на екранізацію книги «Діти кістки і крові» від письменниці Томі Адеємі.

Спочатку серією фільмів мала займатися Disney, а саме Lucasfilm, серію картин згадувала ще Кейтлін Кеннеді у розмові з інвесторами.

Дилогія книг розповідає історію дівчини Зелі, яка намагається відродити магію у її країні. 11 років тому чаклуни були вбиті злим королем Сараном, у тому числі й мати героїні. Тепер дівчина має впоратися зі злим принцом і навчитися справлятися з новими здібностями.

Письменниця надихалася «Гаррі Поттером» та міфами західної Африки. За права на екранізацію, за даними Deadline, сперечалися Netflix, Paramount Pictures, Amazon та Universal.

За словами Адеємі, Paramount Pictures чудово підходить для екранізації.

Сама письменниця разом з іншими сценаристами займеться адаптацією сценарію та виступить виконавчим продюсером блокбастера. Поки Адеємі написала дві книги, але третя має вийти вже 2023 року. Ймовірно, на прем'єру блокбастера не варто чекати раніше кінця 2023 року.

Вийшов трейлер другого сезону «Сімейного шлюбу»

сімейний шлюб 2

SundanceTV представив трейлер другого сезону проекту «Сімейний шлюб».

Ось тільки замість Розамунд Пайк і Кріса О'Дауда головні ролі в ньому виконали нові актори: Брендан Глісон і Патріша Кларксон.

Нагадаємо, що у першому сезоні, що вийшов у 2019 році, ми стежили за подружньою парою, яка збирається розлучатися. Щоправда, перед тим вони вирішують піти на кілька сеансів до сімейного терапевта. Перед кожною зустріччю герої зустрічаються в пабі, щоб випити та обговорити, що пішло не так у їхніх стосунках.

Сюжет другого сезону розвиватиметься за тією ж схемою - у кожному епізоді тривалістю 10 хвилин герої намагатимуться врятувати шлюб.

Тільки замість паба вони робитимуть це у кав'ярні.

До своїх обов'язків повернулися сценарист Нік Горнбі та режисер Стівен Фрірз.

Прем'єра намічена на 15 лютого.

Зірка «Фарго» розповів про образу Камбербетча на зйомках «У руках пса»

У руках пса 2022

Актор Джессі Племонс («Пуститися берега», «Фарго») розповів у розмові з Variety про те, як його вивів із себе Бенедикт Камбербетч на зйомках фільму «У руках пса».

Виконавець головної ролі настільки увійшов в образ, що зробив ремарку про зайву вагу колеги.

На зйомках Камбербетч намагався не виходити з ролі свого грубого та гострого на язик персонажа. В результаті він так захопився, що випадково розлютив Племонса, натякнувши на його зайву вагу.

Однак пізніше актор зізнався, що йому сподобалася фанатичність Камбербетча:

«Одного разу Бенедикт зачепив мене за живе. Він такий: "Привіт, здороване" (big boy). Він не назвав мене ‘жирдяєм” (fatso), але кілька людей у моєму житті вже казали мені: “Привіт, здороване”, а я думав: “Якого біса?”. Я пізніше зізнався йому, що це мене розлютило. Він сказав мені: “Пробач мені, будь ласка”. А я відповів: “Ні, не хвилюйся. Це було чудово”», - сказав Племонс.

«У руках пса» вийшла на Netflix 1 грудня 2021 року.

У центрі сюжету два брати, Філ і Джордж Бербенк, які володіють найбільшим ранчо в Монтані. Джордж одружується з вдовою, яка переїхала до них зі своїм сином-підлітком. Філ усіма силами намагається позбутися її зі своєї території, однак із її сином у нього зав'язуються дружні стосунки.

Картина отримала «Золотий глобус» у категорії «Найкраща драма».

Завершилися перезйомки другого «Доктора Стренджа»

перезйомки другого «Доктора Стренджа»

Як стало відомо з матеріалу Deadline, зйомки «Доктора Стренджа: У мультивсесвіті божевілля» завершилися минулої суботи. Також трохи менше ніж місяць тому у фільму з'явився перший трейлер.

«Я схвильований реакцією на прем'єру трейлера після титрів “Людини-павука”. Мене тішить реакція на цей фільм», - прокоментував виконавець головної ролі Бенедикт Камбербетч.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про повторні зйомки другого «Стренджа», які зайняли близько шести тижнів.

За словами інсайдерів, причиною стала невідповідна локація попередніх зйомок та відсутність одного з акторів.

Тоді ж фанатів запевнили, що зйомки не пов'язані із змінами у сюжеті. Режисером фільму став Сем Реймі («Зловісні мерці»).

Бенедикт Камбербетч повернувся до образу великого чарівника, а роль Ванди (Багряної Відьми) знову приміряла Елізабет Олсен.

Сюжет сфокусується на концепції мультивсесвіту, що відкрилася в «Людині-павуці» і до цього в серіалі «Локі».

В український прокат фільм вийде 5 травня 2022 року.

Галь Гадот зіграє у рімейку романтичного детектива Альфреда Гічкока

Галь Гадот 2022

Чудові новини для нового покоління любителів кіно.

Paramount анонсувала ремейк культового романтичного детектива Альфреда Гічкока «Спіймати злодія» — з Галь Гадот у головній ролі.

Прем'єра картини відбулася 1955 року. У ній на глядачів чекали захоплюючі пейзажі Рів'єри, а також обеззброююче чарівні Кері Грант і Грейс Келлі.

У центрі сюжету — злодій на прізвисько Кіт, який кинув кримінальне минуле, але одного разу його підставили.

Тепер герой має зайнятися відновленням репутації.

Свого часу фільм справив тріумф завдяки своїй візуальній складовій. Тоді ж він узяв «Оскар» за найкращу операторську роботу у кольорових фільмах.

Ремейк поки що на ранніх стадіях виробництва.

Над сценарієм працює Ейлін Джонс («Блудний син»).

Для Гадот це буде не перший досвід у детективі — цього року у прокат має вийти фільм за твором Агати Крісті «Смерть на Нілі» з її участю.

Аня Тейлор-Джой тренується для зйомок «Фуріоси»

Аня Тейлор-Джой тренується

Зірка «Ферзевого гамбіту» Аня Тейлор-Джой виклала у своєму інстаграм-акаунті відео швидкого водіння. На ньому вона імовірно готується до зйомок блокбастера «Фуріоса» Джорджа Міллера, приквела «Шаленого Макса». Фільм розповість про долю войовничої жінки задовго до «Дороги гніву», де Фуріосу втілила Шарліз Терон.

У сольному фільмі також знімуться Кріс Гемсворт та Том Берк.

Виробництво стартує в Австралії вже цього року. Через коронавірус студія Warner Bros. перенесла прем'єру фільму на травень 2024 року.

Тейлор-Джой нещодавно можна було побачити у трилері «Минулої ночі в Сохо». Весною 2022-го з нею вийде епік «Північанин» від режисера «Відьми» Роберта Еггерса.

«Шалений Макс» (англ. Mad Max) – австралійський бойовик-антиутопія режисера Джорджа Міллера.

Кінострічка Джорджа Міллера стала справжньою сенсацією у всьому світі. Вона була буквально задарма продана американцям для світового кінопрокату і в результаті принесла гігантські на той час прибутки в розмірі ста мільйонів доларів.

Таким чином, мізерний бюджет (всього лише $350 тисяч) був перевершений майже у 286 разів. Завдяки цьому «Скажений Макс» навіть був включений у 1998 році до Книги рекордів Гіннесса як найприбутковіший фільм у світі. Не дивно, що після такого грандіозного успіху потім були зняті Джорджем Міллером ще три продовження «Шаленого Макса».

Містер Бін чудово підходить світу Cyberpunk 2077

Містер Бін та Cyberpunk 2077

Ютубер eli_handle_b․wav продовжує фантазувати на тему кросоверів між популярними персонажами кіно та різними відеоіграми.

Минулого разу він показав, що Остін Паdерс чудово виглядає між Азарі та Кроганами, а зараз черга дійшла до Містера Біна, який потрапив у світ Cyberpunk 2077.


Жартів тут багато, як і різних культових сцен з комедій з Містером Біном: герой показує всім середній палець, звертає увагу на прекрасну попу Панам, танцює в барі і навіть переодягається дівчиною, щоб справити враження на Адама Смешера.

Поки ютубери змішують між собою світи, CD Projekt RED не поспішає з випуском нових патчів для Cyberpunk 2077. Останній великий фікс вийшов аж у серпні минулого року, а у грі досі залишаються проблеми.

За чутками, у лютому на гравців чекають великі події.

Cyberpunk 2077 доступна на PC, PS4, PS5, Xbox One та Xbox Series.

Обрі Плаза зіграє у другому сезоні «Білого Лотоса»

Обрі Плаза зіграє у другому сезоні «Білого Лотоса»

За повідомленнями Deadline, актриса Обрі Плаза («Парки та зони відпочинку», «Скотт Пілігрим проти всіх») виконає головну роль у другому сезоні сатиричного серіалу «Білий Лотос» (The White Lotus), який розповідає про групу багатіїв, що зіткнулися з клубком інтриг на відпочинку в розкішному гавайському готелі.

Плаза зіграє героїню Гарпер Спіллер, яка вирушила на відпочинок у компанії чоловіка та його друзів.

Продовження «Білого Лотоса» не буде пов'язане з першим сезоном, проте шоураннер та продюсер Майк Вайт повернеться до ролі постановника серіалу.

Крім того, Deadline повідомляє про можливу появу у другому сезоні героїні Дженніфер Кулідж («Американський пиріг»), проте ця інформація не підтверджена офіційно.

Дата виходу продовження «Білого Лотоса» наразі невідома.

Цього року Обрі Плаза з'явиться в одній із головних ролей у фільмі Гая Річі «Операція "Фортуна": Мистецтво перемагати» (Operation Fortune: Ruse de guerre), реліз якого в Україні відбудеться 20 січня.

Ніколь Кідман розповіла про роль у фільмі «Бути Рікардо»

Ніколь Кідман розповіла про роль у фільмі «Бути Рікардо»

Ніколь Кідман вважає, що актриса та продюсерка Люсіль Болл, роль якої вона зіграла у картині «Бути Ріккардо», однозначно була геніальною.

Про це вона розповіла у зв'язку з онлайн-прем'єрою фільму Аарона Соркіна «Бути Рікардо».

«Наш фільм не про шоу Люсіль Болл, яке всі добре знають, а про неї саму. Про те, що відбувалося за театральною завісою. Про жінку, яка зробила такий сильний прорив у індустрії й у свідомості суспільства. Вона була однозначно генієм. У фільмі ми розповідаємо історію її життя. Але не за традиційною схемою «народився — жив — помер». Інакше це був би не Аарон Соркін (сценарист та режисер картини. — ред.)», — розповіла Кідман.

За словами актриси, Соркін концентрує увагу на кількох головних подіях життя героїні та, маневруючи між ними, показує саму суть не лише її характеру, а й її партнерів. І це дуже незвично.

Тобто, це не біографічний фільм, резюмувала Ніколь Кідман.

У картині зображаються події всього одного тижня з життя найзнаменитішої голлівудської пари Люсіль Болл (Ніколь Кідман) та Дезі Арнаса (Хав'єр Бардем), які не просто були колегами на знімальному майданчику, а й разом продюсували найрейтинговіший ситком 1950-х років «Я люблю Люсі».

За роль Люсі Ніколь Кідман номінована на премію «Золотий глобус», а фільм увійшов до шорт-листу оскарівських перегонів.

Перший трейлер мультфільму The Bob's Burgers Movie

трейлер мультфільму The Bob's Burgers Movie

Кінокомпанія 20th Century Studios представила повноцінний трейлер повнометражного фільму The Bob's Burgers Movie за мотивами однойменного мультсеріалу.

Синопсис:

Ніщо так не об’єднує сім'ю як дрібні невдачі. У скромної закусочної Боба з'явилися нові конкуренти, і тепер господареві закладу доводиться буквально зі шкіри лізти, щоб утриматися на плаву. Несподіваною підмогою для Боба можуть виявитися власні недолугі нащадки, здатні як слід попсувати нерви Джиммі Престо, що мозолить очі своєю піцерією навпроти.

Режисером виступив Лорен Бушар, творець оригінального мультсеріалу, що виходить із 2011 року.

Наразі 12 сезонів шоу, останній з яких завершився 9 січня.

Американська прем'єра The Bob's Burgers Movie очікується 27 травня.

Донал Глісон зіграє зі Стівом Кареллом у серіалі про перевиховання вбивці

Донал Глісон, стів каррелл

Як повідомляє Deadline, актор Донал Глісон («Бойфренд із майбутнього», «Зоряні війни: Скайвокер. Схід») отримав головну роль у серіалі Patient (Пацієнт), у якому він зіграє разом із актором Стівом Кареллом («Офіс»).

Усього буде 10 епізодів, знятих спеціально для каналу FX.

Сюжет розгорнеться навколо психотерапевта (Карелла), який утримує в полоні серійного вбивцю (Глісон) з метою, щоб вилікувати його прагнення до вбивств.

Режисерами Patient стали Кріс Лонг (працював раніше над «Американцями»), Кевін Брей («Спадщина») та Гвінет Гордер-Пейтон («Пем та Томмі»).

Цього року Глісон з'явиться у драмі The White House Plumbers з Вуді Гаррельсоном, а Стів Карелл візьме участь у озвученні чергової частини «Нікчемного я» — «Посіпаки: Становлення лиходія» (Minions: The Rise of Gru).

Люк Бессон анонсував новий фільм

Люк Бессон анонсував новий фільм

Володар «Золотої пальмової гілки» Каннського кінофестивалю Калеб Лендрі Джонс отримав головну роль у новому проекті Люка Бессона «Догмен» (DogMan).

Для французького режисера це буде перший фільм за останні три роки.

До цього він випустив 2019-го стрічку «Анна».

Зйомки картини стартують у США та Франції вже у травні цього року.

Відомо, що стрічка розповість про непросте дорослішання хлопчика, який поступово знаходить втіху в любові до собак.

За продюсуванням візьметься Вірджинія Бессон-Сілла, яка працювала над п'ятьма останніми проектами постановника.

Калеба Лендрі Джонса також можна буде побачити цього року у фільмі «Нітрам».

Люк Бессон (фр. Luc Paul Maurice Besson; 18 березня 1959, Париж, Франція) - французький кінорежисер, сценарист і кінопродюсер.

Найширше визнання Люк Бессон отримав після виходу на екрани його третього фільму «Підземка», за який він був номінований на «Найкращий фільм на іноземній мові» Британської кіноакадемії у 1986 році.

Кілліан Мерфі назвав шостий сезон «Гострих картузів» вкрай важким та готичним

гострі картузи  6

Виконавець головної ролі в серіалі «Гострі картузи» (Peaky Blinders) Кілліан Мерфі в інтерв'ю для видання Rolling Stone трохи подразнив фанатів тим, що на них чекає в шостому сезоні.

За словами актора, кожен епізод нового сезону буде досить емоційним.

«Я думаю, що він дуже напружений. Слово, яке ми використовуємо – це „готичний“. Так, це буде тяжко!» - Заявив Мерфі.

Нещодавно в мережі з'явився повноцінний трейлер шостого сезону «Гострих картузів», а основний сюжет зосередиться на протистоянні Томаса Шелбі, який серйозно захопився політикою, з лідером британських фашистів Освальдом Мослі (Сем Клафлін).

У продовженні серіалу також з'являться Пол Андерсон, Софі Рандл, Фін Коул, Том Гарді та Аня Тейлор-Джой.

Дата виходу шостого сезону поки що невідома.

Серіал «Велика» з Ель Фаннінг та Ніколасом Холтом продовжили на 3 сезон

Серіал «Велика» з Ель Фаннінг

Як повідомляє The Hollywood Reporter, у 3 сезоні «Великої» буде 10 серій. Такий поворот подій навряд чи здивує фанатів, оскільки у перших двох сезонах також було по 10 епізодів царських пристрастей.

Комедійна драма «Велика» стала одним із найпопулярніших шоу Hulu. Більше того, перші два сезони отримали дуже теплий прийом – глядачі у захваті від гумору, сюжетних поворотів та акторів, що інтригують. Не дивно, що Hulu дав добро на 3 сезони.

Та й 2 сезон отримав відкриту кінцівку, що натякає на продовження. Про сюжет 3 сезони поки не повідомляється.

Шоураннер Тоні Мак-Намара у листопаді 2021 року розповів The Hollywood Reporter, що на момент завершення роботи над 2 сезоном він не мав конкретних ідей для нових серій.

Проте автор натякнув, що вже розглядає деякі історичні події, які може обіграти в альтернативній Росії всесвіту «Великої»: «Я знаю багато цікавих подій, за які можна зачепитися. Зараз я намагаюся не заглядати надто далеко вперед. Наприкінці другого сезону я не зовсім розумів, що може бути третім. Мені подобається не знати, що буде далі. Якщо у вас є шоу з відмінним ансамблем і великим складом персонажів, ви можете придумувати деякі речі по ходу справи».

Трейлер другого сезону

Шерон Стоун зніметься у 2 сезоні серіалу «Бортпровідниця»

Шерон Стоун Бортпровідниця. 2 сезон

Шерон Стоун увійшла до акторського складу 2 сезону детективного серіалу HBO Max «Бортпровідниця».

Акторка зіграє маму головної героїні Кессі Боуден у виконанні Кейлі Куоко.

1 сезон «Бортпровідниці» заглибився у стосунки Кессі з її покійним батьком – її мати можна побачити лише в одному флешбеку.

У нових серіях фанати дізнаються більше про те, що відчувають один до одного Кессі та її мати Ліза.

Кейлі Куоко щаслива працювати з Шерон Стоун.

Актриса виклала в Instagram миле спільне фото з колегою та написала: «Що ж, нарешті я можу поділитися цією новиною. Привіт мамо, я тебе люблю. Шерон Стоун, серйозно, яким життям я живу?!».

Як уточнює Deadline, Ліза тривалий час не спілкувалася з Кессі і воліла й надалі залишатися осторонь.

Героїня дуже довго боролася з алкоголізмом дочки, і якоїсь миті у неї не залишилося терпіння.

У 2 сезоні «Бортпровідниці» життя Кессі налагодиться – вона займатиметься своїми справами в Лос-Анджелесі і вестиме здоровий спосіб життя, а у вільний час підроблятиме як агент ЦРУ.

Зважаючи на все, Ліза захоче зустрітися з дочкою, коли дізнається, що вона кинула пити.

За сюжетом у якийсь момент Кессі вирушить за кордон, щоб виконати нове завдання.

Героїня знову стане свідком убивства і буде втягнута у міжнародну змову.

У 1 сезоні стюардеса Кессі мала великі проблеми, пов'язані з алкогольною залежністю.

І в скрутний період життя вона познайомилася в літаку з чарівним хлопцем. Однак його вбили, і Кессі стала головним свідком, а потім і підозрюваною. Так і почалася шалена пригода героїні, повна інтриг та сюрпризів.


Читати також