16.01.2022
Розваги
eye 193

Хав'єр Бардем розповів про скасований «Темний всесвіт» Universal

Хав'єр Бардем 2022

Від харизматичного іспанця Хав'єра Бардема раз у раз вислизають потенційно культові партії в похмурих блокбастерах.

Близько десяти років тому він був головним кандидатом на роль Роланда Дискейна в екранізації «Темної вежі» (і в результаті був замінений на Ідріса Ельбу), а нещодавно студія Universal, яка вкотре спробувала воскресити класичних кіномонстрів, віддала йому роль чудовиська Франкенштейна.

У цьому образі актор міг уперше з'явитися вже у «Нареченій Франкенштейна», а потім отримати власний сольник - але касовий провал «Мумії» -2017 моментально зруйнував усі надії на франшизу.

Зараз, коли «Темний всесвіт» остаточно відкладено на полицю, а культові лиходії відроджуються вже стараннями Blumhouse, Бардем все ще мріє про незвичайну роль.

У цьому він зізнався, розмовляючи з редакторами The Jess Cagle Show про відміну наполеонівських планів Universal: «Я нічого про це не чув і не знаю, в якому все зараз стані. Щодо мене особисто — я б із радістю зіграв Франкенштейна. Причому і доктора Франкенштейна, і монстра. Мені цікава ця дихотомія, суперечність у межах єдиного цілого. Але тепер я вже не знаю, чи випаде мені така нагода».

Цікаво, що фішку з рокіровкою партій Доктор-Монстр вже реалізував Денні Бойл у театральній постановці з Бенедиктом Камбербетчем та Джонні Лі Міллером.

Читати також


up