16-01-2022 Розваги 152

NBC офіційно замовив пілот продовження серіалу «Квантовий стрибок»

Квантовий стрибок 2022

Телеканал NBC офіційно замовив пілот продовження науково-фантастичного серіалу «Квантовий стрибок», повідомляє Deadline. Творець оригінального шоу Дон Беллісаріо виступить як виконавчий продюсер. Шоураннерами стануть Стівен Лілієн та Браян Вінбрандт («Готем»).

Поки що йдеться лише про пілотний епізод, і невідомо чи стане він повноцінним серіалом.

Дія сюжету відбувається через 30 років після подій оригіналу. Нова команда вчених була зібрана, щоб дослідити таємниці прискорювача «Квантовий стрибок», до якого колись увійшов доктор Сем Беккет.

Джерела стверджують, що виконавець головної ролі оригінального проекту Скотт Бакула, який грав Сема Беккета, брав участь у переговорах на повернення, проте поки що не прикріплений до проекту. Раніше актор сам розповідав про переговори та можливість перезапуску.

«Квантовий стрибок» транслювався з 1989 по 1993 роки. Серіал розповідав історію доктора Сема Беккета, який очолював проект «Квантовий стрибок», який дозволяв подорожувати у часі. Увійшовши до розробленого прискорювача, учений загубився в часі. Тепер він приймає образи інших людей, сподіваючись, що наступний квантовий стрибок приведе його назад до теперішнього часу.

Шоу стало володарем двох премій «Золотий глобус» у 1990 та 1992 роках.


Читати також