16-01-2022 Розваги 136

У першому трейлері серіалу Netflix «Усі ми мертві» школярі вбивають зомбі

Усі ми мертві трейлер

Netflix випустив перший трейлер південнокорейського горор-серіалу «Усі ми мертві». У ролику показали шалене протистояння школярів та зомбі.

У центрі уваги стрічки опиняється група підлітків, які зіткнулися з ордою голодних зомбі. Все почалося з того, як одну ученицю вкусив заражений небезпечним вірусом лабораторний щур. Дівчині дуже швидко стало погано. Вона перетворилася на злого зомбі і почала кусати інших учнів та вчителів, заражаючи одного за іншим. Хаос почав стрімко розростатися, перетворюючи школу на пекельне містечко. Однак у цьому кривавому жаху знайшлося місце жартам. Один хлопець порівняв ситуацію із кошмарами із зомбі-горору «Потяг у Пусан». Він сказав, що живі мерці можуть бути лише у подібному кіно – аж ніяк не в їхній школі. Тим не менш, зомбі не хвилює його зауваження – вони продовжують без розбору пожирати всіх підряд.

У ролику дають зрозуміти, що спалах вірусу пов'язаний із деякими зловісними експериментами – куди ж без них у зомбі-муві.

Трейлер показує, що експерименти привели до створення страшних монстрів, які своїми надлюдськими силою та швидкістю нагадують демонічних істот.

Проте в серіалі на глядачів чекають не тільки екшен і жахи – у шоу розкажуть неймовірні історії, що розкривають подробиці стосунків між героями.

Прем'єра серіалу «Усі ми мертві» відбудеться 28 січня.


Читати також