18.01.2022
Розваги
eye 115

Леонардо Ді Капріо виявився великим фанатом серіалу «Мандалорець»

​Леонардо Ді Капріо фанат серіалу «Мандалорець». Новини кіно 2022

Серіал «Мандалорець» у рамках всесвіту «Зоряних воєн» називають найкращим проектом франшизи з моменту, коли він перейшов у володіння Disney – і на те є свої причини.

Мало того, що шоу представило нових персонажів, таких як Дін Джарін і Грогу, які набули неймовірної популярності, так щей повернуло на екрани «ветеранів» франшизи, у їх числі Боб Фетт та Люк Скайвокер. Крім того, багато анімаційних персонажів дебютували в живій дії, включаючи Бо-Катан Крайз та Асоку Тано.

Само собою зрозуміло, що серіал має багато фанатів, і це не лише звичайні глядачі.

Так, у новому інтерв'ю W Magazine актор Джона Гілл розповів, що Леонардо Ді Капріо переконав його подивитися «Мандалорця».

Він також особливо відзначив, що, на думку Ді Капріо, «Малюк Йода» був дуже милим, хоча сам Гілл не цікавився серіалом до порад Леонардо.

Леонардо Ді Капріо – точно не той актор, який грає у франшизах на кшталт «Зоряних війн», але той факт, що йому сподобався «Мандалорець» – це справді добрий знак.

Донедавна велося виробництво третього сезону серіалу, але нещодавно воно було призупинено через спалах нового штаму коронавірусу «Омікрон» у Лос-Анджелесі.

Дата виходу третього сезону «Мандалорця» все ще невідома.

Читати також


up