18-01-2022 Розваги 101

Кріс Міллер: кожен вимір у сиквелах «Навколо всесвіту» матиме власний візуальний стиль

​Кріс Міллер. Вимір у сиквелах «Навколо всесвіту». Новини кіно 2022

Одна з особливостей «Людини-павука: Навколо всесвіту» в тому, що герої мультфільму виділяються тим, як вони намальовані.

Наприклад, Пені Паркер зображений як персонаж аніме в 2D, а Людина-Павук Нуар вся чорно-біла. Ці ж відмінності проглядалися і в кількох сценах, де глядачеві на мить показували всесвіт, з яких вийшли персонажі.

У сиквелі «Навколо всесвіту», який вийде у двох частинах із підзаголовком Across the Spider-Verse, Майлз Моралес вперше відвідає інші виміри, і автори вирішили скористатися цим, щоб візуально урізноманітнити продовження та заодно кинути собі виклик.


«Це дуже амбітний сіквел, тому що ми не хотіли просто ще раз зробити те саме. Ідея відвідати інші всесвіти відкрила можливість дати кожній із них свій візуальний стиль, щоб вони виглядали так, наче були намальовані руками іншого художника. Спостереження за розробкою такого проекту захоплює дух, і, якщо чесно, багато в чому ми продовжуємо займатися цим тому, що це дуже складно» — Кріс Міллер, продюсер.

Перший тизер Across the Spider-Verse показує один із таких всесвітів з унікальним візуальним стилем — у цій сцені на Майлза нападає Мігель О'Гара, відомий як Людина-павук 2099.

Персонаж Оскара Айзека раніше з'являвся у сцені після титрів першого фільму.

Перша частина Across the Spider-Verse має вийти у жовтні 2022 року, а друга очікується наприкінці 2023-го.


Читати також