Залізні герої

Героїчні залізничники

Продовжуємо розповідати про залізничників, щоденна праця яких дозволяє рятувати життя тисяч українців. Це - Артем Калиновський, заступник начальника Лиманського моторвагонного депо, та Володимир Семенюк, начальник Лиманського вокзалу.

З початку збройної агресії росії вони буквально переселились на вокзал, щоб допомагати численним біженцям з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного та інших міст. Цілодобово Артем та Володимир зустрічали на станції та відправляли далі в безпеку постраждалих від війни, організовували розміщення пасажирів на вокзалі, їх харчування, забезпечення водою та товарами першої необхідності, часто - за власний рахунок, зустрічали та розвантажували поїзди, заповнені гуманітарною допомогою для мешканців сходу країни.

Пасажири з немовлятами навіть залишались на ніч, очікуючи наступного поїзда, вдома у начальника вокзалу, коли приміщення вокзалу було переповнене біженцями…

Зараз Володимир та Артем продовжуть працювати, не дивлячись на те, що підтримувати працездатність вокзалу в наявній ситуації стає все небезпечніше.

Дякуємо нашим залізничникам за витримку, характер та впевненість в нашій перемозі.

Все буде Україна!


Читати також