Залізні герої. Продовження

Залізні герої. Продовження

Залізниця продовжує процес евакуації громадян України з найбільш небезпечних регіонів, рятуючи людські життя. Сьогодні хочемо розповісти вам про поїздну бригаду під керівництвом начальника поїзда Дмитра Лобанова. Вони, як і багато інших наших бригад, знаходяться в рейсах від початку війни, вивозячи людей перш за всі зі столиці до західних регіонів - під звук сирен та плач спустошених від страху людей.

Кожен працівник заспокоює людей, кожен дарує добре слово - не тільки занепокоєним пасажирам, але й один одному. А ще - поїздна бригада навчилась готувати їжу на імпровізованій польовій кухні, годуючи як колег, так і пасажирів.

Але це не найцікавіше: від початку війни в складі бригади їздить ще одна людина.

 Дар'я Мілютова

Це - Дар'я Мілютова. Вона сіла в поїзд 24 лютого як пасажир і мала прямувати додому, але, побачивши складноші, з якими стикнулись провідники, вирішила залишитись в поїзді в якості волонтера та допомагати з усім необхідним. Колись Дар'я працювала провідником, а потім - стюардом в поїздах Інтерсіті+, тож має повне розуміння того, що саме і як треба робити.

Ми дякуємо нашим героїчним поїздним бригадам, які щоденно ризикують життям, і віримо: вже зовсім скоро нам не доведеться називати наші рейси "евакуаційними", бо основним призначенням наших поїздів стане повернення громадян додому.

У вільну та безпечну Україну!

Залізні герої


Читати також