Фітнес чи тренажерний зал: що обрати, якщо потрібно схуднути

Фітнес чи тренажерний зал

Різні види фізичного навантаження мають різний ефект і відповідний результат для тіла, тому перш ніж вибрати якийсь із них для себе, потрібно зрозуміти, яка ваша мета – схуднути чи наростити м’язову масу. Якщо ваша відповідь – скинути зайві кілограми, тоді обирайте фітнес клуб у Львові та записуйтеся на фітнес. Це дієвий і простий спосіб без зайвих зусиль і навантажень набути бажаних форм, розвинути витривалість і м’язовий тонус. 

З нашої статті можна більше дізнатися про переваги та користь для здоров’я фітнесу і кому ним краще займатися.

У чому особливість фітнесу та його відмінність від інших видів занять

На відміну від простих занять на тренажерах, фітнес – це не просто спорт, це спосіб життя, а саме здорового життя. Тому, обираючи фітнес як вид фізичної активності, ви обираєте ще й правильне харчування, здоровий спосіб життя задля того, щоб почуватися і виглядати значно краще. Звісно, заняття на тренажерах також допоможуть отримати ефективний результат і скинути вагу, але це буде неправильний вибір, якщо у вас великі запаси жиру, який вам потрібно спалити, перш ніж переходити до накачування і формування м’язової тканини.

Фітнес – це активні вправи і заняття, які складають тренери індивідуально для кожної людини, враховуючи її рівень підготовки, витривалість і можливі проблеми зі здоров’ям. Під час цих занять також можуть використовуватися тренажери, але тільки як один із компонентів.

Якщо проблем із зайвою вагою у вас немає, а потрібно набрати м’язову масу або підтягнути обвислі і розтягнуті частини тіла, тоді краще обирати бодібілдинг і тренажерний зал.

Для кого підходить фітнес

Існує стереотип, що тягати залізо у тренажерному залі – це чоловіче заняття, а от пілатес та аеробіка – суто жіночі види активності. Здебільшого й справді на тренажерах можна побачити чоловіків, а от на килимку – жінок. Тоді як фітнес – це заняття, яке водночас популярне як серед чоловіків, так і серед жінок із зайвою вагою, яке практично не має жодних протипоказань. Зрештою, не варто керуватися у виборі фізичної активності якимись упередженнями, а насамперед власними потребами та цілями. Якщо ви хочете мати здорове тіло, розвинені, а не перекачані м’язи, покращити самопочуття, сон і настрій (незалежно від статі, віку та рівня підготовки) - фітнес стане для вас найкращим вибором.

А щоб заняття були максимально ефективними та приносили вам не лише користь, а й задоволення, записуйтеся в оздоровчий центр Три Стихії. Тут працюють кваліфіковані тренери, котріі мають індивідуальний підхід до кожного клієнта і допоможуть підібрати оптимальну програму тренувань для того, щоб на результат не потрібно було довго чекати. 


Читати також