Як зрозуміти себе і людей навколо?

Як зрозуміти себе

Звісно, ці знання ми не можемо отримати «з нічого», тут не допоможе навіть певний життєвий досвід. У вас один шлях – купити та проштудіювати книги про психологію. Одразу хочемо попередити, що їх безліч, і в цьому розмаїтті легко заблукати. Передусім радимо вам визначитися, що саме вас цікавить на даному життєвому етапі: чи розвиток і виховання дітей, чи стосунки між чоловіком і жінкою, чи відносини в колективі, чи подолання особистісних проблем. Та, власне, з якою би проблемою ви не стикнулися, вам завжди стане в нагоді психологія. Книга, яка допоможе вам зрозуміти той чи інший аспект людської особистості, порадить, як чинити у критичних ситуаціях, покаже шляхи подолання кризи – усе це ви знайдете в нашій інтернет-крамниці! Зверніть увагу на зручний «пошуковик», який не змусить довго морочитися з пошуком тієї чи іншої літератури. Ви завжди знайдете книгу за розділом, темою, автором чи назвою. 

А тепер до справи! Чи справді книжки про психологію допоможуть краще зрозуміти себе й оточуючих? Так, так і ще раз так! Як би скептично ви не були налаштовані, які би сумніви щодо «дієвості» даного чтива у вас не виникали – зрозумійте одне: психологія – це НАУКА! І як у будь-якій науці, в ній є правила і закони, дотримуючись яких і вивчаючи які, ви точно знайдете правильний шлях до гармонізації свого внутрішнього світу та своїх взаємин з оточенням. 

Що можемо порадити для початку?

ТОП-3 книг про психологію людини, які будуть зрозумілі навіть для початківців!

1. Пол Екман. Чому діти брешуть.

«Найголовніша формула успіху – це знати, як поводитися з людьми», – казав свого часу видатний американський політик Теодор Рузвельт. І він мав рацію!  Бо саме ці знання – перший і головний крок до успіху. Тонко розуміючи всі нюанси характерів і настроїв, ми можемо не лише передбачити наступні кроки своїх співрозмовників, але і впевнено підводити їх до того, аби вони погодилися з нашою точкою зору. Адже кожна людина – це окремий Всесвіт, який працює та існує за своїми законами і правилами. Знаючи ці правила, ми можемо «розкласти по поличках» усі проблеми, позбутися комплексів і фобій, досягнути гармонійного життя.

Чому деякі діти брешуть більше, ніж інші, і як це позначається на їхній пристосованості до життєвих обставин? Як зрозуміти, коли ваш малюк фантазує, а коли обманює? Як правильно спілкуватися зі своїми дітьми? Усі відповіді на питання – на цих сторінках!

2. Брайан Трейсі. Зроби це зараз! 21 чудовий спосіб зробити більше за менший час.

Практичні поради, що змінили життя тисяч людей на краще! Це видання перекладено 40 мовами і продано вже понад 1 200 000 примірників! Автор навчить вас  правильно планувати свій час та організувати роботу, зосереджуватися на найголовніших задачах і не лінуватися. 

3. Пол Клейнман. Психологія 101: факти, теорія, статистика, тести й таке інше!

Вас цікавить психологія? Література цього типу — справжній путівник у світ людської душі! Тут ви знайдете  доступне пояснення наукових термінів, прочитаєте біографії видатних вчених цієї галузі, ознайомитеся з головними відкриттями і теоріями, дізнаєтеся про найцікавіші експерименти і факти. 

Книги про психологію українською найкраще купити у Домі книги на сайті https://dk-books.com/catalog/3640/, адже саме тут ви знайдете найширший вибір такої літератури за найнижчими в Україні цінами. Дбайливі професійні консультанти завжди допоможуть вам зробити правильний вибір, а гнучка система знижок зроблять покупку ще приємнішою!


Читати також