Серверні шафи високого ступеня захисту

Серверна шафа

Серверна шафа - це спеціальна металева конструкція, призначена для розміщення та захисту від несприятливих факторів навколишнього середовища комп'ютерного обладнання. За стандартами, серверні шафи виготовляються з високоякісної листової сталі спеціального маркування.

Серверна шафа зберігає та організує мережеве обладнання. Основне призначення його - це тримати секретну дорогу техніку в цілості та безпеці, захищати від злому та розкрадання. Серверна шафа обладнана замками і завжди зачинена, має двері в передній і задній частині конструкції. Ці двері бувають як з перфорацією (для покращення вентиляції всередині шафи), так і з вікном з плексигласу. Шафа забезпечує додаткову безпеку завдяки допоміжній функції блокування.

Серверні шафи бувають різного розміру, призначення та конфігурації. Конструкція оснащена високоміцними стінками, знімними бічними дверцятами та вводами для шнурів. Металевий бокс служить для розміщення серверного, кросового, телекомунікаційного обладнання.

Існують різні конфігурації серверних шаф:

  • антивандальні;
  • підлогові, які кріпляться безпосередньо до основи підлоги;
  • настінні - монтуються за допомогою настінного кріплення.

Серверні шафи захищені від злому і служать для монтажу в закритих приміщеннях. Металеві шафи оснащені зубастими дверима і протизламними замками зі спеціальними накладками. Стики кутів конструкції добре проварені, тому витримають будь-який злом. Високий клас опору дає можливість конструкції захистити обладнання від викрадення чи пошкодження. Є моделі з комбінованими матеріалами, наприклад, конструкції зі склом та металевою перфорацією.

Вибрати та замовити в режимі онлайн можна будь-яку кількість металевих шаф з доставкою до офісу. На сайті https://uplan.com.ua є великий вибір серверних шаф різного призначення та класу опору. Сайт оснащений зручною навігацією, товарний каталог поділений на категорії, кожна модель містить докладний технічний опис. Завдяки пошуковим фільтрам можна вибрати потрібний розмір, маркування та бренд серверного обладнання за кілька хвилин. У каталозі є моделі різних європейських виробників - Mirsan, DIGITUS, CSV та інших відомих марок. Демократичні ціни, великий вибір моделей і повна безпека комп'ютерної техніки. Щоб замовити мережеве обладнання в UPlan, скористуйтеся кошиком чи зв’яжіться з нашим менеджером. Також у Києві доступна кур’єрська доставка та самовивезення з офісу (при узгодженні з менеджером).


Читати також