Топ бюджетних смартфонів 2022 року

Топ бюджетних смартфонів 2022 року

Ніхто не буде заперечувати, що флагмани чудові та заслуговують на увагу, проте необов’язково витрачати фантастичну суму, щоб придбати якісний телефон. З-поміж бюджетних моделей можна вибрати достойний варіант, що влаштує вас за всіма параметрами. Про те, який купити недорогий смартфон у 2022 році, читайте далі.

Realme C35 ― найпривабливіший

Ця модель виглядає так, ніби коштує набагато дорожче. З пласкими боками, як у деяких пристроїв преміумкласу, інтелектуально налаштованим модулем камери та великим дисплеєм відмінної якості Realme C35 схожий на дорогі смартфони, проте продається за низькою ціною. Хоча частота оновлення екрану лише 60 Гц - цього достатньо для комфортного перегляду.

За умови активного використання модель може трохи не дотягнути до передових характеристик автономності. Проте швидка зарядка поверне їй працездатність скоріше, ніж ви очікуєте. Процесор спроможний виконати всі завдання, поставлені перед користувачем.

смартфон Realme C35

Xiaomi Redmi Note 11 ― яскравий та потужний

Xiaomi й надалі просуває на ринок пристрої з дивовижною комбінацією високоякісних компонентів за низькою ціною. З-поміж таких смартфонів ― Xiaomi Redmi Note 11. За невеликі гроші ви отримаєте характеристики, властиві найкращим та найдорожчим моделям:

  • AMOLED-дисплей із Full HD та частотою оновлення 90 Гц;
  • процесор Snapdragon 680;
  • 4 камери з автофокусом (у т. ч. основна розміром 50 Мп), доповнені фронтальною на 13 Мп;
  • стереозвучання;
  • висока автономність у поєднанні зі швидкою зарядною потужністю 33 Вт.

Хоча цей смартфон не може працювати в мережі 5G, проте через низьку її розповсюдженість ви навряд чи відчуєте це як недолік. Він створений із приємних на дотик матеріалів, імітація металу на рамці надає корпусу стильного вигляду. Насичений AMOLED-дисплей із частотою оновлення 90 Гц гарантує, що контент зображатиметься плавно та чітко. Його пікова яскравість 1000 ніт під прямим сонячними променями не позбавить насолоди під час перегляду.

Як на бюджетний смартфон, у нього достатньо потужний процесор. Залишаючись активною до двох днів, ця модель здатна повернутися до роботи завдяки швидкій зарядці. Попри низьку ціну, компанія не відмовилася від надширококутної камери. Тож це найкраще співвідношення ціни та якості.

Samsung A13 ― найдовговічніший

Можливо, ця модель не здивує вас високою потужністю чи елегантністю, але, коли справа стосується бюджетних смартфонів, Samsung знає, як вирізнятись. Його програмна оболонка OneUI для Android гарантує продуктивність. А обіцянка надати 2 повних оновлення версії ПЗ та 4 роки виправлення безпеки робить користування Samsung A13 найдовгостроковішим.

Відшукавши ціну, що влаштовує ваш бюджет, подумайте, які функції знадобляться. Тоді вибрати з-поміж різних моделей буде легше. Можливо, доведеться піти на невеликий компроміс, але натомість ви отримаєте недорогий смартфон, що добре виконує покладені на нього завдання.


Читати також