VIN BRON: якісне тактичне спорядження українського виробництва

VIN BRON: якісне тактичне спорядження

Тактичне спорядження, індивідуальний захист та амуніція сьогодні – на вагу золота. Якісні розвантажувальні жилети, бронепластини, підсумки тощо знайти складно. По-перше, їх мало хто випускає, по-друге, те, що відповідає стандартам, швидко розкуповується і одразу спрямовується на передову. Тому потрібно знайти компанію, яка може забезпечити великі партії якісної продукції. І такою є VIN BRON – український виробник якісного військового спорядження. Більше інформації про компанію дивіться на офіційному сайті https://vin-bron.com.ua/

Широкий асортимент амуніції для реальних умов

Компанія «Він Брон» спеціалізується на випуску військової амуніції і тактичного спорядження для використання у реальних бойових умовах. У нашому каталозі ви можете замовити:

  • Бронепластини 4 та 5 класу. Чудова альтернатива важким бронежилетам, яка дає мобільність і легкість бійцю – дуже важливі якості в умовах ведення бойових дій і перебування на 1 і 2 лініях захисту. Створюються зі сталевого сплаву Armox 500 чи марганцю В5, тримають посилений калібр до 7,62 та захищають від осколкових поранень.
  • Тактичні жилети. Спеціальний військовий жилет, необхідний в першу чергу для піхоти та десантних підрозділів. Характеризується великою кількістю кишень і відділень, що дозволяє тримати необхідне спорядження, БК, засоби зв’язку і медицини під рукою, що дозволяє дістати їх за лічені секунди.
  • Розвантажувальні жилети, або плитоноски. Спеціальний чохол для бронепластин, разом з якими він виконує функцію захисту. Окрім того, плитоноски також мають спеціальні відділення і кріплення для БК, медицини й амуніції.
  • Підсумки – тактичні та під аптечку. Це спеціальні футляри різного розміру і форми. Залежно від їх призначення можуть бути для засобів медицини, зв’язку, БК. Забезпечують швидкий (буквально одним рухом) доступу до необхідного спорядження і їх захист від зовнішніх умов і втрати. Кріпляться на пояс, тактичний жилет, рюкзак тощо.

Також в асортименті представлені зручні медичні ноші, спорядження для комфортного перебування в польових умовах (розкладушки, спальні мішки, сидіння, москитні сітки), одяг і засоби індивідуального захисту (панами, тактичні рукавиці), гідратори для води, саперні лопати.

На сайті компанії «Він Брон» створена зручна система пошуку, до кожного товару надаються докладні описи. Це дозволить вам швидко знайти необхідні товари та прийняти рішення. А якщо виникнуть питання, ви завжди можете проконсультуватись у спеціалістів у телефонному режимі.

Гарантії якості, прийнятні ціни і швидка доставка

Вся продукція, представлена на сайті компанії «Він Брон», пройшла незалежну сертифікацію та відповідає стандартам НАТО, що підтверджується відповідними документами. Із цінами ви можете ознайомитися просто зараз і упевнитися, що вони прийнятного рівня. Якщо ви купуєте спорядження для ЗСУ, не забувайте про це сказати – надається обов’язкова знижка у 20%. Вся продукція в наявності на складах, тому доставка займає до 3 робочих днів. Географія доставки – вся Україна.


Читати також