Види та особливості чоловічих шапок

чоловічі шапки

Легко помітити, що першими з приходом холодів утеплюються саме чоловіки. Жінки набагато довше можуть ходити з непокритою головою, хоча на вулиці може бути доволі холодно. Згодом і вони, звичайно, шукають найпопулярніші шапки біні для утеплення, але чоловіки це роблять швидше. Чоловіки добре знають, що якісну шапку, яка щільно прилягає до голови, ніколи не замінить навіть найкращий капюшон.

Критерії вибору чоловічих шапок

На сучасному ринку одягу таке величезне різноманіття моделей, що кожен покупець зможе обрати для себе підходящий варіант. Найголовнішими критеріями, які впливають на вибір шапки, є такі:

  • матеріал виготовлення - більшість чоловіків досить вибагливі до цього, тому матеріал має бути натуральним і приємним до тіла, щоб при носінні не виникало дискомфорту;
  • фасон - у кожного клієнта свій смак, стиль і зовнішність, тому фасон підбирається індивідуально;
  • колір - також обирається індивідуально, проте варто зазначити, що фаворитами для чоловіків є чорні, сірі та темно-сині шапки;
  • розмір - хтось любить, щоб шапка сиділа вільно і не перетискала лоб, а комусь навпаки потрібно, щоб вона щільною прилягала;
  • якість виготовлення - завжди при цьому варто звертати увагу на вирбника та магазин, де купуєте.

Щодо останнього пункту варто зазначити, що на сторінці https://luckylook.com.ua/muzhchinam/golovnye-ubory-muzhskie/shapki-muzhskie/ в магазині LuckyLOOK варто замовляти головні убори, тому що вони тут найвищої якості. До того ж метою компанії є не тільки утеплення, але й забезпечення стильними аксесуарами та доповнення різних образів. Консультанти цього сайту з радістю допоможуть з вибором та дадуть відповідь на всі питання.

Види шапок для чоловіка

Модельний ряд чоловічих шапок останнім часом нічим не гірший, ніж жіночих. До асортименту входять такі види:

  1. Ковпак - фасони та форми верхньої частини цієї шапки можуть бути різними, що дозволяє носити їх до різних образів і стилів, а також відповідно до віку чоловіка.
  2. По голові - шапка, яка щільно прилягає до голови і захищає голову від вітру. Чоловікам з круглою формою обличчя варто підібрати якийсь інший варіант.
  3. Кулір - можна одягати до образу в спортивному стилі або на кожен день. Гарно вписується в образ молодих людей до сорока років. Верх, який має подовжену форму, можна носити стоячим, а можна ззаду загорнути, що дозволяє фантазувати та експериментувати.
  4. Вушанка - один із найстаріших і найнадійніших варіантів шапки, який не дасть голові замерзнути. Частину, що на вухах, можна зав’язувати або зачіпляти нагорі або ж опустити і заховати частину обличчя. Кілька варіантів носіння є безсумнівним плюсом моделі та дозволяє стилізувати її кожному на свій смак.
  5. З помпоном - такий варіант обирають неординарні, яскраві особистості, які не бояться виділятись з натовпу та люблять ловити на собі погляди. Кольори та величина помпона можуть бути різними, а стиль з таким головним убором легко увиразнити.

Читати також