Чому не працює WhatsApp. 25 жовтня 2022

Не працює WhatsApp

Користувачі WhatsApp по всьому світу повідомляють про проблеми в роботі месенджера. За даними порталу Downdetector, скарги надходять із США, Швейцарії, Ізраїлю, Іспанії, Єгипту, Саудівської Аравії. Проблеми з роботою програми спостерігаються і в деяких користувачів України. Найбільший збій припав на 10:28 і триває наразі.

Чому не працює WhatsApp

Згідно зі статистикою на сайті порталу, 86% користувачів WhatsApp не можуть надіслати повідомлення. Незважаючи на те, що відправити меседж можна, за підсумком він не йде одержувачу, а так і залишається висіти в чаті невідправленим.

У 12% не працює додаток, у 3% - сайт. З чим пов'язані проблеми, поки невідомо.

Читайте також: Чому не працює Укрнет (Ukr.net)

У редакції порталу Експеримент не знайшлося жодної людини, у якої б працював Ватсап. Іноді месенджер начебто завантажується і відновлює роботу, проте ні відправити, ні отримати повідомлення все одно не виходить. Навіть якщо запустити WhatsApp, увімкнувши попередньо VPN, ситуація не змінюється. Це прямо вказує на те, що проблема на серверах самого месенджера.

Офіційних заяв від розробників Whatsapp поки що немає. Компанія Meta, яка володіє WhatsApp, поки що збій у своїх соціальних мережах не прокоментувала.

Чому не працює WhatsApp. 25 жовтня 2022


Читати також