Ефективне навчання вдома. Як організувати дистанційну освіту?

Ефективне навчання вдома

Онлайн навчання є популярною та дуже актуальною альтернативою традиційним очним заняттям. Воно забезпечує доступність освіти під час кризи в галузі охорони здоров’я, стихійного лиха чи інших обставин, коли учні та викладачі не можуть бути присутні в одному навчальному класі. Онлайн-середовище також сприяє кращому балансу між здобуттям освіти й особистим життям. Але не варто забувати про необхідність організувати цікавий та ефективний навчальний процес. На допомогу приходить інтернет-магазин STEAM Space, який пропонує широкий асортимент наборів для домашнього навчання робототехніці та конструюванню.

Що потрібно для онлайн навчання?

Найскладнішою частиною дистанційного навчання є самодисципліна учнів. Що стосується інвентарю, то купити якісні гаджети для навчання вдома можна в інтернет-магазині Steam Space. Вчителям та учням достатньо мати хороший комплект техніки. Це може бути фото- та відеостудія, в яку входять:

  • ноутбук з ліцензійним програмним забезпеченням,
  • цифровий фотоапарат,
  • штатив для фотоапарата,
  • дві установки LED-освітлення,
  • зелений фон,
  • два мікрофони.

Якщо учень виконує художньо-практичні завдання вдома, такого набору йому буде більш ніж достатньо. Маючи все необхідне для запису відео чи виходу в онлайн-ефіри, діти охочіше виконують завдання і точно не нудьгують при цьому.

«Нудні уроки придатні лише на те, щоб вселити ненависть і до тих, хто їх викладає, і до всього, що викладається»,

– Жан Жак Руссо.

Як зробити навчання ефективним?

Батькам, які відповідально ставляться до розвитку своїх дітей, рекомендуємо придбати навчальні посібники для дистанційного навчання, в додаток до яких пропонуються конструктори. Це можуть бути книги з конструкторами від Engino STEM:

  • «Як влаштовані віруси. Мікробіологія».
  • «Як працює гідравліка».
  • «Як працює теплиця».

Великою перевагою наборів є доступ дитини як до теорії, так і до практики. Посібники надають цікаві факти, а конструктори дозволяють проводити захопливі експерименти. Такі навчальні набори є актуальними для дітей від 8 до 13 років.

«Не можна людині дати знання, можна їй тільки допомогти відкрити ці знання»,

– Галілео Галілей.

Отже, для ефективного домашнього навчання дітей шкільного віку треба не так вже й багато – всього-на-всього декілька інструментів, які можуть придбати батьки в інтернет-магазині Steam Space.


Читати також