Пінгвін у минулому і в майбутньому

Пінгвін у минулому і в майбутньому

У тексті збережена авторська граматика та орфографія (ред.)

Чекаю, що Пінгвін Коліна Фарела, який знявся у фільмі Мета Рівза 2022 року, повернеться. В ролі нового Бетмена знявся Роберт Патінсон. Пінгвіна було мало. І він не курив як класичний персонаж сигару. Хоч Фарел цього сильно добивався, але йому не дозволили курити. Хоч Пінгвіна він порівняв до Фредо із фільмів про “Хрещеного батька”.

Обіцяють новий серіал про Пінгвіна. З тим самим Коліном Фарелом. Серіал про лиходія планують випустити у березні 2022 року. Та Пінгвін має давню історію.

Пінгвін без Готема був раніше в серіалі “Бетмен” 1960-хх років (роль виконував Олівер Мередіт Берджес). Та в той час був найпопулярніший супергерой Супермен. Бетмен став відомим після того, як Тім Бертон в 1989 році зняв Бетмена. Там нарешті Бетмен у ролі Даяна Кітона постав у готичному і нуарному місті Готем. Нарешті з’явилася люба глядачам похмурість.

Вперше автор цієї статті побачив Пінгвіна у виконанні Денні Де Віто. Тім Бертон зняв продовження “Бетмен повертається”. В прокаті фільм провалився.

Пінгвін там вражаючий. Він їсть сиру рибу. Відверто спеціально зроблений неприємним. Мішель Пфайффер йому підігрувала та ковтала навіть пташок. Я так розумію, пташка не постраждала.

Пролу цей Пінгвін дуже імпонує. Бо вважає, що естетика некрасивого має право на існування.  Навіть нещодавно переглядав та видно, що годно зіграна роль. Правда не всі люди зрозуміють. Бо це радше авторський проект Тіма Бертона, а не масовий продукт.

Прол раніше писав у минулій статті про крутість молодого Пінгвіна в серіалі “Готем¨. Робін Тейлор зіграв молодого Пінгвіна. Він виглядає не так, як класичний із коміксів. Нестандартно.

Сподіваюся, що новий Пінгвін знову здивує відходом від канонів коміксів. Хоча явно він буде знову товстим. З шляпою. Та може і закуре?


Читати також