Конфеті: чому цей атрибут свят і ювілеїв знову у тренді і де його купити

Конфеті: атрибут свят і ювілеїв

Конфеті є чи не найдавнішим способом привітання із святом. Його застосовують для підняття урочистості моменту та створення святкового антуражу. Сьогодні конфеті, які не так давно вийшли із моди, знову у трендах. Вони замінюють часто-густо світлові шоу чи інші яскраві елементи відзначення найважливіших подій. Конфеті на весілля та для інших свят пропонує замовити компанія «Аероманія». Такий різновид атрибута свята додає яскравості і незабутності вражень. Тут є також у наявності для придбання інші атрибути для відзначення свят, ювілеїв, різноманітних важливих подій.

Купити конфеті у Львові можна в компанії «Аероманія» у різному виконанні. Зокрема є якісне конфеті різних кольорів та оздоблення:

  • багатокольорове – із всім спектром теплих і холодних кольорів;
  • сріблясте, що нагадує дощ монет;
  • золоте, яке повторює вихор найяскравішої фарби.

Тож де купити конфеті ми вже розповіли. Тепер розкажемо чому цей різновид аксесуара відзначення свята, став знову популярним.

Аналогова краса і яскравість

Свято не може бути без відчуття того, що ти тримаєш у руках конкретний предмет, що підкреслює його різноманітність і яскравість. Саме конфеті перетворює мить свята у сповнений яскравості антураж освітлення та атмосфери багатства емоцій та їх здійснення.

Яскраве освітлення створене спеціальним світлом швидко перетворюється у міраж, світловий туман. Однак конфеті можна не лише тримати в руках, але і відчувати у просторі.

Така «аналогова» краса конфеті повертає всім атмосферу справжнього, невіртуального свята.

Така прикраса свята дарує підвищені емоції і застосувати його можуть під час свята як діти так і дорослі без будь-яких обмежень, застережень і додаткових заходів.

Дуже просто і яскраво

Щоб перетворити мить, коли лунає найважливіше вітання чи є кульмінація весілля, можна застосувати конфеті. Саме конфеті можна кинути в повітря і перетворити кімнату чи навіть великий зал у різнобарвний і насичений світлом і блиском простір. 

Під час весілля використовують конфеті із золотим чи срібним відблиском, нагадуючи давню традицію кидати над головами молодят срібні чи золоті монети. Саме тому такий вид атрибутування свята, підкреслює традиційність і вірність звичаям.

Крім того, для використання конфеті не потрібно жодних енергетичних установок, різноманітних технічних вибухових засобів – хлопавок. Звичайного підкидання угору блискіток конфеті достатньо, щоб підкреслити важливість моменту та його значущість. До речі, в часи, коли застосування хлопавок та інших шумових ефектів не є коректним, звичайне конфеті зможе виконати функцію святкового салюту без зайвого шуму.

Конфеті можна з успіхом застосувати як для корпоративу, так і для приватного свята з нагоди дня народження малюка чи ювілею людини, якій вже понад 60. Конфеті дарує радість, настрій та усмішки і є простим, доступним і безпечним засобом додати колориту у будь-яке відзначення вагомої події.


Читати також