Співачка VLADA K – перша дитина в Україні, яка отримала верифікацію в Інстаграм

Співачка VLADA K

Сьогодні свій день народження святкує VLADA K - юна українська співачка, теле- і радіо ведуча.

На свій одинадцятий день народження VLADA K отримала унікальний подарунок - синю галочку в Інстаграм. Вона стала першою дитиною в Україні, яка має верифікацію в цій соціальній мережі.

Всі зірки і селебрітіз світового масштабу мають подібну заповітну синю галочку. Це означає, що сторінка належить публічній особистості, активному культурному діячу або відомому бренду.

Співачці усього 11 років, але за її плечима солідна кар'єра, якою міг би похвалитися найвідоміший артист.

VLADA K - володарка гран-прі міжнародних фестивалів та лауреатка конкурсів і творчих проєктів для молодих зірок в Україні та за кордоном.

За свою творчу кар’єру вона встигла відкрити своїм виступом величезний музичний фестиваль, виступити на топових телеканалах України, перемогти на конкурсі краси і талантів, отримати титули “Маленька міс України”, “Mini miss World”, представити Україну на міжнародних конкурсах краси та моди, презентувати авторські пісні, дати сольний концерт, взяти участь у зйомках телесеріалу з топовими акторами, з'явитися на обкладинках модних глянців, заспівати на одній сцені із Позитивом, Надею Дорофєєвою та Dzidzo, стати ведучою разом із Тімуром Мирошниченком. Крім того, артистка вже має власну сторінку у найпотужнішому інтернет-ресурсі - у Вікіпедії.

Вже перший міні-альбом співачки “Boom”, який вийшов у 2021 році, засвідчив її потужні вокальні можливості та різноманіття музичних горизонтів і гармонійність стилю. А в минулому році співачка випустила кілька музичних композицій та відеокліпів.

Проте артистка не збирається зупинятися на досягнутому.

“У цей день мені дуже радісно приймати вітання від своєї родини, близьких, друзів, але найбільша радість, коли мої слухачі оцінюють мою творчість, яка приносить їм підтримку і радість”

- зазначає виконавиця.

І зараз, у такий нелегкий для країни час, юна співачка продовжує своєю творчістю надихати українців та бере участь у благодійних подіях на підтримку України.


Читати також