«Місяць» від EL GHOSS: лови трек, який змінить твою зиму

«Місяць» від EL GHOSS

Українці пережили та змогли відсвяткувати Новий рік та навіть два Різдва, тому саме зараз ідеальний час вриватися у світ нової музики! 

Ми асоціюємо етапи свого життя з різними треками, а наш настрій та емоційний стан загалом може змінити лише одна пісня. Це прекрасно усвідомлює український автор та виконавець EL GHOSS, якого вже називають одним з найцікавіших артистів нової сцени.

«Місяць» — це трек про холод, темряву та зиму, які присутні в душі у кожного з нас. Тема актуальна в усі часи, але є вкрай важливою саме зараз. Ритмічна основа синглу «Місяць» може змусити слухачів не лише рухатися за закликом бітів та гітари, а й подивитися глибше у власний духовний світ: «Коли я писав цей трек, то уявляв собі лімб з фільму Крістофера Нолана «Початок». Саме цей лімб і є символом для життєвих реалій, які впливають на мене, мою кохану та кожного з нас загалом»,

- розповідає про реліз EL GHOSS.

Артист має намір сконцентруватися на створенні сучасної популярної музики, яка має сенс і духовне наповнення:

«Меседж мого нового треку простий. Відчуй, наскільки крихким є лімб травмованої душі кожного, з нас та зрозумій, що навіть у темряві є шанс знайти світло. Це банальності, проте від розуміння яких залежить щастя кожного з нас».

Вихід синглу є для артиста символічним ще й через те, що саме з ним EL GHOSS почав співробітництво з творчим об‘єднанням 044К.

Разом вони успішно виконали надскладну задачу. За допомогою лірики й музики вони  зуміли розкрити важливість взаємодії між темрявою та світлом, холодом та теплом, адже одне не може існувати без іншого. Більш того, без зміни цих станів неможливе щастя та кожного з нас і природи загалом.

Ознайомитися з треком, який може змінити твоє уявлення про сучасну українську музику та заглибитися  у вашу підсвідомість можна вже зараз на всіх майданчиках:

Вітай, це сингл «Місяць». Пісня про зиму, яка є глибоко в кожному з нас.


Читати також