Це стан душі кожного українця: KRISTIN KRAVETS про свій трек на слова Тараса Шевченка

KRISTIN KRAVETS про свій трек на слова Тараса Шевченка

Українська співачка KRISTIN KRAVETS презентує спільний трек “Думи” з артистом Nazario на слова Тараса Шевченка. Трек увійде в однойменний ЕР-альбом артистки.

“Думи” - це почуття та стан душі кожного українця цього року. Про те, що думки та турбота про майбутнє не дають спокою.

“Увесь ЕР-альбом буде мати цікавий саунд. Я вирішила взяти поезію і поєднати уривки музики видатних композиторів в сучасному modern-pop звучанні. Так в синглі “Думи” на слова видатного українського поета Тараса Шевченка додано скрипку з твору “A moll Concerto” Антоніо Лучо Вівальді - італійського композитора й скрипаля-віртуоза. Оскільки мінорні акорди скрипки підкреслюють стан наших сердець і біль, який переживає кожен українець”,

- щиро ділиться KRISTIN KRAVETS.

Трек “Думи” найкраще передає внутрішній стан українців та їх думи про свою Батьківщину. Але варто також не забувати й відомі рядки поета з поеми “Кавказ”: “Борітеся – поборете, Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая!” Саме ці рядки надихають нас йти вперед - до перемоги. Українці не “кріпаки”, українці - міцна й сильна нація, яка вже не одне століття виборює свою незалежність кров’ю.

“Напевно багато хто буде порівнювати мене з Артемом Пивоваровим, оскільки він продовжує свій авторський проєкт “Твої вірші, мої ноти”, і пісню “Думи” можуть сприйняти в цьому контексті. Але коли я думала над своїм ЕР та обирала поезії, навіть і не здогадувалася, що Артем буде продовжувати свій проєкт. На щастя плагіату між нашими піснями немає, у нас вийшли два зовсім різних треки на поезію “Думи”. Попри це, я сподіваюсь, що зірки зійдуться, і мені пощастить записати дует з Пивоваровим. Тепер це вже моя мрія, сподіваюсь Артем її почує”,

- коментує KRISTIN KRAVETS.

Поезія Тараса Шевченка “Думи мої, думи мої…” була написана ним в період, коли він знаходився у глибоких роздумах про свої власну долю. У рядках вірша він вилив болісні переживання про особисте й людське горе. Цей стан зараз відчуває кожен українець.


Читати також