Співак Влад Шериф довів дівчину до сліз, своєю новою піснею про життя в Україні після війни

Співак Влад Шериф

Влад Шериф - презентував пісню "Гради", яка наперед занурює слухачів у чудову атмосферу життя в Україні після її перемоги.

Подихом для створення пісні було те, що кохана дівчина Влада (блогерка Юлія Щаслива) впадає в сумний стан через тривожні та шокуючі новини навколо війни в Україні, якими наповнені соц.мережі й ЗМІ та через це вона забуває, що в боротьбі за правду і волю - добро завжди перемагає! І замість тисячів слів на її підтримку Влад написав пісню "Гради", де співає:  "Вір не вір, але я знаю, що нас чекає, Плачеш люба, тимчасово, так буває..."  Далі в пісні йде розповідь про щасливе буття, про майбутнє, коли замість військової авіації та зброї "град" в небі пасажирські літаки та град з дощу. Дівчина каже, що пісня стала для неї афірмацією і коли стає сумно, вона здатна підтримати.  Влад підкреслює, що трек має бути в плейлисті всіх українців, особливо у тих, хто часто ловить поганий настрій, бо пісня має місію підбадьорювати і нагадувати, що ми обов'язково вистоїмо і нарешті зможемо планувати своє щасливе майбутнє не на кілька годин, а на багато-багато щасливих років.

У пісні дуже потужний меседж і я хочу, щоб кожен слухач згадав, що незабаром ми всі зможемо збиратися за великим гучним столом всією родиною та друзями, весело проводити свята та жити на повну, як було раніше... Бо ми обов'язково переможемо!

Не так давно Влад Шериф випустив пісню "Мамо, я пам'ятаю" на підтримку матерів, які втратили синів на війні і пісня для багатьох спрацювала як заспокійливе.


Читати також