26.01.2023
Культурна країна
eye 194

Що відбувається у темряві. Штандер Анастасія

Штандер Анастасія

Темрява оточує нас протягом усього життя, в незалежності від того що ми робимо. Окрім хорошого є погане – така собі інша сторона медалі. І тільки нам вирішувати що з них обрати. Не можливо завжди бути добрим, або злим; робити тільки хороше або тільки погане. Наше життя суцільний вибір. Але чи варто боротися з цим «поганим» якщо воно в будь якому випадку буде присутнім в житті? Варто. Особисто я вважаю що для цього ми й живемо.

          Чи було коли небудь у вас відчуття темряви? Тобто не як часу доби, а як внутрішнього переживання, такої собі негативної емоції? Безумовно так. Чим воно більше тим небезпечніше. Порівняймо з сьогоденням. Всі ми добре розуміємо в який час нам довелося жити. Це час війни. Напевно жодного вона не оминула. То що робити якщо джерелом темряви є ціла країна? Мало того, це країна яка думає що вправі вирішувати кому, скільки і як жити. То як жити? Заглянемо всередину. Скільки невинних життів віками було погублено цією імперією, скільки сліз і крові вона принесла. Скільки днів боротьби пройшло. Можна рахувати роками... Порахуймо болем. Мільйони людей які пригнічують всю свою втому та розпач, цю маленьку темряву в собі щоб побороти щось більше. Мільйони людей які вистояли там де не вистояв бетон. Мільйони людей які будуть жити так як хочуть і не дозволять це змінити. Мільйони людей проти цілої системи зла в епіцентрі якої тільки смерть, страждання та горе.

         Ця ненависть, ця зневага до нашого народу, яка зародилася мабуть відтоді відколи знайшла існування вся російська держава. Вона настільки сильна що цинічно виправдовує всі свої злочини; безсовісно закриває очі на найжорстокіші вбивства та безжально спостерігає за тим що в голові здорової людини не вкладається.

         Що спонукає їх це робити? Ми не знаємо. Та й не дуже хотілося б. Що такі вчинки можуть породити? Лише ненависть та відразу. Та наша країна настільки сильна, а суспільство морально витривале що незважаючи на весь завданий біль ми продовжуємо вірити в краще. Наші незламні військові по праву носять звання "воїнів світла", а надійний тил - найкраща їхня підтримка. Я знаю що ми обов'язково вистоїмо та переможемо, бо вже є центром світла що яскраво сяє в тій пітьмі.

Читати також


up