12-02-2023 Розваги 657

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 12.02.2023

Новинки кіно, які вже можна переглянути онлайн. 12 лютого 2023

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Імперія світла / Empire of Light

Історія кохання двох працівників старого кінотеатру у Південній Англії 1980-х років.

Сент-Омер / Saint Omer

Письменниця Рама присутня на судовому засіданні у французькому місті Сент-Омер. Студентку із Сенегалу звинувачують у вбивстві маленької доньки. Рама хоче використати її історію для сучасної адаптації давньогрецького міфу про Медею, але все йде не за планом.

Хтось, кого я знав / Somebody I Used to Know

Подружня пара Елісон Брі та Дейв Франко представляють перший спільний фільм — драмеді, через назву якого багато хто знову згадав велику пісню Gotye. Трудоголичка Еллі (Брі) повертається до рідного провінційного містечка, де зустрічає перше кохання — Шона (Джей Елліс), до якого у неї знову з'являються почуття. Щоправда, чоловік заручений, а його майбутня наречена сильно нагадує Еллі молоду себе: безтурботну, оптимістичну та відкриту новим можливостям.

До тебе чи до мене / Your Place or Mine

Найкращі друзі Деббі (Різ Візерспун) та Пітер (Ештон Кутчер) вирішують обмінятися місцем проживання: Деббі їде до Нью-Йорка, Пітер переїжджає до Лос-Анджелеса. Через деякий час герої розуміють, що їхні бажання йдуть урозріз із реальним життям.

Два шефи - забагато / La vida padre / Two Many Chefs

Мікель Інчаусті — молодий та амбітний шеф-кухар із невеликого міста Більбао на півночі Іспанії. Мікель мріє отримати третю зірку Мішлен для свого ресторану Ataria, відомого своїм новаторським та авангардним стилем приготування їжі. Заради цієї мрії він працює не покладаючи рук та кухарських ножів, але нав'язлива ідея позбавляє його особистого життя, дівчини та друзів. Складнощів додає раптова поява батька — колись знаменитого маестро кулінарії, який безвісти зник 30 років тому… і страждає на часткову амнезію. «Два шефи - забагато» — іспанська кулінарна комедія про стосунки батьків і дітей.

Цілком та повністю / Bones and All

1980-ті. 18-річна Марен із батьком постійно переїжджають. Коли дівчина намагається відкусити палець нової подруги, і їм знову доводиться бігти, терпінню батька приходить кінець. Він йде і залишає доньці аудіокасету з поясненнями, трохи грошей та свідоцтво про народження. Марен вирушає на пошуки матері, про яку в неї не залишилося навіть дитячих спогадів, і невдовзі зустрічає незнайомця, такого ж як вона сама, що не уявляє життя без поїдання людського тіла.

Пасажири ночі / Les passagers de la nuit / The Passengers of the Night

Елізабет нещодавно розійшлася з чоловіком і повинна сама дбати про двох дітей-підлітків. Вона влаштовується на роботу в нічне радіошоу, яке підтримує людей, які переживають непрості часи. Там Елізабет знайомиться з юною Талулою, яка зіткнулася з важким життям у величезному Парижі, і вирішує допомогти їй стати на ноги.


Читати також