05-02-2023 Розваги 659

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 5.02.2023

Новинки кіно, які вже можна переглянути онлайн. 5 лютого 2023

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Коли ти закінчиш рятувати світ / When You Finish Saving the World

Евелін керує притулком для жертв домашнього насильства та допомагає людям справлятися з важкими ситуаціями. Однак сама Евелін не може порозумітися з сином Зіггі. Жінка відчайдушно намагається достукатися до нього та налагодити контакт, але в неї нічого не виходить. Через це Евелін починає проводити все більше часу з хлопчиком на ім'я Кайл, який живе у притулку. Тим часом Зіггі намагається справити враження на однокласницю Лілу.

Вавілон / Babylon

Американська драма «Вавілон» повертає нас до Золотої Епохи Голлівуду. У двадцятих роках люди вперше познайомились із кінематографом. На той час він був ще німим, але дуже популярним. Глядачі шикувалися в черзі перед кінотеатром, щоб швидше зайти і побачити це диво. Актори швидко завойовували популярність простого народу. Режисери вигадували кумедні сценарії, змагаючись один з одним за віддані серця шанувальників. Вже тоді всім було зрозуміло, що кіно — це найважливіше відкриття ХХ століття. Цей бізнес принесе мільйони доларів прибутку тим, хто опиниться на вершині. Ось тільки шлях нагору дуже тернистий. Наповнений випробуваннями, сумнівами та страхом перед невідомістю.

Чорна пантера: Ваканда назавжди / Black Panther: Wakanda Forever

Після смерті короля Т`Чали королева Рамонда, Шурі, М`Баку, Окойе та Дора Мілаж борються, щоб захистити Ваканду від світових держав.

Рейс / Plane

Пілоту Броуді Торрансу вдається успішно посадити ушкоджений штормом літак на ворожій території. Невдовзі з'ясовується, що вцілілим загрожують войовничі пірати, які хочуть захопити літак та його пасажирів у заручники. Поки йдуть пошуки літака, Броуді повинен захистити своїх пасажирів, поки не прибуде допомога.

Еліс, серденько / Alice, Darling

Еліс ніяк не може знайти вихід зі складних відносин з її жорстоким партнером Саймоном, який практично повністю фізично та психологічно зміг її придушити. Але її найкращі близькі подруги випадково здогадавшись про це вирішують врятувати її.

Джейн / Jane

Олівія, студентка престижного коледжу, починає божеволіти після загадкової смерті кращої подруги. Потім дівчина отримує повідомлення з університету своєї мрії з відмовою в прийомі, після чого її долають ще більші напади панічних атак. Намагаючись подолати проблему, Олівія починає буйствувати в соціальних мережах, використовуючи сторінку подруги, жорстко виступаючи проти всіх, хто встає на її шляху.

Відлуння минулого / The Old Way

Колтон Бріггс колись сильно оступився, і тепер минуле його наздогнало. Небезпека загрожує близьким людям, тому Бріггс має врятувати свою родину, а з минулим розпрощатися назавжди.

Назад у теперішнє / Ritorno al presente

Через травму голови Філіппо втрачає пам'ять — він забув останні двадцять п'ять років, натомість чудово пам'ятає друзів юності. Саме вони приходять до нього на допомогу, щоб наново познайомити його із самим собою, а заразом згадати молодість — навіть якщо не всі їхні спільні спогади приємні.

Усі люблять Жанну / Tout le monde aime Jeanne

Усі завжди любили Жанну. Але сьогодні вона сама себе ненавидить. Уся в боргах, вона має поїхати до Лісабона і виставити на продаж квартиру своєї матері, яка зникла безвісти роком раніше. В аеропорту вона натикається на колишнього однокласника Жана, дивного та трохи нав'язливого.

Тихий ліс / Schweigend steht der Wald / The Silent Forest

Через 20 років після зникнення отця Аня Грімм повертається до лісу, де все трапилося, вже не 8-річною дівчинкою, а стажером служби охорони лісів. Незабаром після її появи в окрузі відбувається жорстоке вбивство, і дівчина розуміє, що воно може бути пов'язана з її особистою трагедією.

Цьому бути! / Presque / Beautiful Minds

Дві абсолютно несхожі людини змушені разом вирушити на південь Франції. Один щасливий незважаючи ні на що, інший — вічно незадоволений. В кінці наповненого пригодами шляху вони зрозуміють, що не так сильно відрізняються один від одного. Іноді варто озирнутися довкола і зрозуміти, що все пізнається у порівнянні. І тоді життя заграє новими барвами!

Моє піратське весілля / Shotgun Wedding

Дарсі та Том готуються до розкішного весілля на острові. Їм трохи докучають мама нареченого та колишньої нареченої. Але незабаром пара зрозуміє, що це були лише дрібниці: просто на церемонію вриваються пірати та беруть гостей у заручники. Дарсі і Тому доведеться всіх врятувати.


Читати також