29-01-2023 Розваги 680

Новини кіно за тиждень. 29 січня 2023

Новини кіно за тиждень. 29 січня 2023

Ми знову розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Ніколь Кідман зіграє няню-вбивцю у серіалі HBO

The Perfect Nanny

Лауреатка премій "Оскар" та "Еммі" Ніколь Кідман очолить новий міні-серіал HBO "Ідеальна няня" (The Perfect Nanny). Проект ґрунтується на реальних подіях.

В основу шоу буде покладено вбивство двох дітей у Нью-Йорку у 2012 році та художня інтерпретація події, книга «Ідеальна няня» Лейли Слімані (2016).

Сюжет розповідає про самотню гувернантку Луїзу, яка влаштовується на роботу до багатої пари і поступово стає одержимою їхніми дітьми, що призводить до жахливих наслідків.

Над шоу як сценаристка працюватиме Майя Ерскін, яка також виконає одну з головних ролей. "Ідеальну няню" вже екранізували у Франції за участю актриси Карін Віар.

«Останні з нас» офіційно отримають другий сезон

Останні з нас

HBO продовжив серіал "Останні з нас" на другий сезон, повідомляє Variety. Це сталося після релізу двох серій.

Екранізація однойменної відеоігри 2013 року розповідає про контрабандиста Джоеля (Педро Паскаль) та дівчинку-підлітка Еллі (Белла Ремсі). Герої подорожують постапокаліптичним США у пошуках порятунку від смертоносного грибка кордицепс.

Над серіалом працюють автор «Чорнобиля» Крейг Мезін та творець гри Ніл Дракманн. Прем'єра «Останніх із нас» відбулася 15 січня. Першу серію вже встигло подивитись 22 млн людей.

Adult Swim припинив співпрацю зі творцем «Ріка та Морті» через домашнє насильство

Ройленд

Керівництво каналу Adult Swim вирішило зупинити партнерство з одним з авторів мультсеріалу Рік і Морті Джастіном Ройлендом.

У січні ЗМІ повідомляли про судовий позов, поданий на Ройленда його колишньою дівчиною за домашнє насильство. Потерпіла звинуватила мультиплікатора у тілесних ушкодженнях та протиправному позбавленні волі шляхом погроз, насильства та/або обману. Інцидент стався у січні 2020 року, а перше судове слухання датовано травнем 2022-го.

Замість Ройленда єдиним шоураннером «Ріка та Морті» залишиться Ден Гармон. Загалом у шоу заплановано десять сезонів. Ройленд також не повернеться до озвучення основних персонажів.

Джанкарло Еспозіто приєднався до касту «Мегалополісу»

Джанкарло Еспозіто

Зірка серіалів «Краще дзвоніть до Солу» та «Мандалорець» Джанкарло Еспозіто поповнив акторський склад епіка «Мегалополіс». Про це ексклюзивно повідомляє Deadline.

Раніше актора помітили на знімальному майданчику в Атланті. Режисером та автором сценарію стрічки виступає Френсіс Форд Коппола. У проекті також зайняті Адам Драйвер, Обрі Плаза, Шайа Лабаф, Форест Вітакер, Джон Войт та Дастін Гоффман.

Сюжет фільму розвивається довкола талановитого архітектора, який хоче перебудувати Нью-Йорк утопічного майбутнього, проте його планам заважає підступний мер. Коппола виношував ідею створення з 1980-х і особисто профінансував кіно (бюджет становив близько 100 млн доларів). 

Точна дата релізу "Мегалополісу" невідома. Еспозіто минулого тижня отримав премію «Вибір критиків» за фінальний сезон «Сола». Він також з'явиться у нових серіях "Мандалорця" з 1 березня на Disney+.

До мультфільму «Шрек 5» може повернутися Віслюк

 Віслюк

У можливому мультфільмі "Шрек 5" огр Шрек може возз'єднатися зі своїм другом Віслюком. На це натякнув Едді Мерфі, який озвучує Віслюка.
Віслюк був у всіх попередніх частинах серії Шрек. Фанати сподіваються побачити чарівного героя у п'ятій картині. Едді Мерфі в інтерв'ю Etalk сказав, що він із радістю озвучить Віслюка для п'ятого розділу. Це означає, що балакучий Віслюк, швидше за все, повернеться:

«Я точно відкритий [для співпраці]. Якщо вони колись прийдуть до мене з іншим "Шреком", то я відразу погоджуся. Я люблю Віслюка».
Мерфі навіть сказав, що він хотів би попрацювати над окремим мультфільмом про свого персонажа. Кіт у чоботях отримав уже два сольники. На думку Мерфі, настав час створити мультик про пригоди Віслюка:

«Як ви знаєте, вони зняли Кота в чоботях. Вони мають зняти і фільм "Віслюк". Віслюк смішніший за Кота в чоботях. Я люблю Кота в чоботях, але він не смішніший за Віслюка».

За «Доктором Хто» знімуть нові серіали

Доктор Хто

Шоураннер «Доктора Хто» Рассел Т. Девіс збирається зняти нові шоу зі всесвіту науково-фантастичного серіалу.
Після 13 сезону "Доктора Хто" шоураннер Кріс Чібнелл залишив проект. Його місце посів Рассел Т. Девіс, який працює над 14 сезоном. Саме Девіс перезапустив «Доктора Хто» у 2005 році. Девіс нарешті повернувся у світ «Доктора Хто», і тепер він вирішив розкрити плани на розширення всесвіту. В інтерв'ю GQ автор підтвердив, що «Доктор Хто» отримає як мінімум один спін-офф:

«"Доктору Хто" настав час перейти на наступний етап. Все готове для стрімінгових сервісів та спін-оффів. Я завжди вірив у успіх спін-офів. Я зняв серіали "Торчвуд" та "Пригоди Сари Джейн" [спін-офи "Доктора Хто"]. Ці спін-оффи скасували, коли я пішов. І я розумію, чому так сталося. Я часто йшов [з проектів] після 2008 року, коли грошей ставало мало. Це справедливо – гроші витрачалися на інші проекти.
Рассел Т. Девіс підкреслив, що BBC тепер готовий вкластися в нові спін-офф, які, схоже, випускатиме і Disney+.


Читати також