22-01-2023 Розваги 826

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 22.1.2023

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 22.1.2023

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Меню / The Menu

Молода пара в компанії інших багатіїв відправляється на ексклюзивну вечерю у знаменитий ресторан, що знаходиться на невеликому острові. Одна вишукана страва змінює іншу, коли з'ясовується, що шеф-кухар та його команда непогано вивчили сьогоднішніх гостей і чудово обізнані не лише про їхні смакові уподобання. Крім того, меню містить неприємні сюрпризи.

Чон-і / Jung_E

У XXII столітті через кліматичні зміни планета стала непридатною для життя, і люди тепер мешкають у спеціальних сховищах. Коли в притулку розв'язується війна, лідер однієї зі сторін вирішує взяти участь в експерименті з клонування мозку, що може стати ключем до перемоги.

Покерфейс / Poker Face

Покер – небезпечна гра. І часто від неї залежать людські життя. На одну, здавалося б, дружню партію Джейк зібрав у своєму особняку друзів дитинства, щоб нарешті віддати кожному по заслугах. Але ставки миттєво зростають, коли до будинку ексцентричного мільярдера нападають невідомі. Тепер на кону не лише багатства, а й власні життя. Але хто зможе зберегти обличчя у цій небезпечній грі?

Пропав собака / Dog Gone

Молодий хлопець та його батьки організують великі пошуки, щоб знайти свого пса та встигнути дати йому життєво необхідні ліки.

Лігво / The Lair

Пілот-лейтенант Кейт Сінклер, збита повстанцями в Афганістані, тікаючи від них, ховається в покинутому підземному бункері, де прокидається смертоносна біологічна зброя — людина, схрещена з інопланетянином, створена росіянами за часів афганської війни.

Муки на островах / Tourment sur les îles / Pacifiction

Письменник у творчій кризі повертається до себе на батьківщину до Французької Полінезії. Нових ідей для книги у нього немає, тож чоловік погоджується на роботу синхронного перекладача для місцевого посольства. Там він зіткнеться із цинізмом міжнародної політики та дізнається про приховану загрозу нових ядерних випробувань, які хоче провести французький уряд.

Висяче сонце / The Hanging Sun

Фільм заснований на бестселері норвезького письменника Ю Несбе. Дія картини розгортається у тій частині Норвегії, де людьми керує релігія, сонце ніколи не заходить, а місцеві жителі живуть начебто в іншій епосі. Найманець вбивця Джон перебуває в бігах, тому що зрадив свого батька - могутнього кримінального авторитета. Щоб сховатися від своєї сім'ї, головний герой вирушає на північ і знаходить притулок глибоко в лісі неподалік від села, де його доля опиняється в руках самотньої вдови Леї, а також її сина Калеба - цікавого хлопчика з чистим серцем.


Читати також